Πινέλα: 5 προϊόντα για να κρατήσεις καθαρά τα βασικά beauty εργαλεία σου

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι τα εργαλεία σου κι εκείνα που πρέπει να είναι πάντα καθαρά μιας και έχουν την ιδιότητα να συγκεντρώνουν μικρόβια και βακτήρια. Επίσης είναι εκείνα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα σου καθημερινά και επιβάλλεται να είσαι απίστευτα προσεκτική. Αυτό σημαίνει ότι στο νεσεσέρ σου πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού που απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ, μικροβίων ή λιπαρότητας και ταυτόχρονα περιποιείται την τρίχα. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου. 

 

Bobbi Brown Condition Brush Cleanser: Σχεδιασμένο ειδικά για την αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς να αλλοιώνει τα πινέλα.

Sephora Collection No-Rinse Brush Cleaner Spray: Μια σύνθεση που αφαιρεί για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ χάρη στον σύντομο χρόνο στεγνώματος της σύνθεσης, τα πινέλα σας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αμέσως.

Kiko Milano Brush Cleanser: Ήπιο καθαριστικό για πινέλα, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Αφαιρεί τα υπολείμματα, καθαρίζοντας βαθιά τις τρίχες, αφήνοντάς τες απαλές και λείες. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των πινέλων και βοηθά στη διατήρηση του σχήματός τους.

Clinique Makeup Brush Cleanser: Με λίγους μόνο ψεκασμούς, τα πινέλα σου καθαρίζονται σε βάθος, αφαιρώντας τα συσσωρευόμενα υπολείμματα μακιγιάζ και διατηρώντας τις τρίχες σε άριστη κατάσταση.

Jane Iredale Botanical Brush Cleaner: Αφαιρεί την βρωμιά, το περίσσιο μακιγιάζ και τα έλαια που συγκεντρώνονται στις τρίχες των πινέλων σας. Στεγνώνει αμέσως, όταν ο χρόνος δεν επιτρέπει το πλύσιμο τους ενώ τα απολυμαίνει στιγμιαία.

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164