Πινέλα, beauty blender, τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ψαλίδι για βλεφαρίδες: Δες κάθε πότε πρέπει να τα αντικαθιστάς με καινούρια

Όσον αφορά στα προϊόντα μακιγιάζ και τη λήξη προθεσμίας τα έχουμε πει. Και τώρα ήρθε η σειρά να μάθεις τα πάντα για τα εργαλεία ομορφιάς που σημαίνει πινέλα, τα αγαπημένα σου σφουγγαράκια, το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, το τσιμπιδάκι φρυδιών αλλά και τις λίμες σου. Όλα δηλαδή σε βοηθούν να εφαρμόσεις σωστά τις αγαπημένες σου σκιές, φον ντε τεν ή blush αλλά κι εκείνα που χαρίζουν τέλειες καμπύλες στις βλεφαρίδες και το σωστό σχήμα στα φρύδια ή τα νύχια σου. 

Όσο κι αν τα φροντίζεις ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των experts έρχεται εκείνη η στιγμή που πρέπει να τα αντικαταστήσεις με καινούρια. Κράτησε λοιπόν σημειώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Make Up Brushes & Accessories (@makeupbrushesandtools)

Πινέλα

Αν έχουν ήδη να χάνουν τριχούλες ή να αποκτούν σκληρή υφή αυτό σημαίνει πως έχουν κάνει τον κύκλο τους. Το πιθανότερο είναι να βλέπεις “απομεινάρια” τους πάνω στο δέρμα σου κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς και να νοιώθεις την άγρια υφή τους. Για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καλό είναι να τα καθαρίζεις αποκλειστικά και μόνο με προϊόν κατάλληλο για πινέλα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender)

Beauty Blender ή αλλιώς τα αγαπημένα σου σφουγγαράκια 

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα πινέλα το αγαπημένο σου beauty blender φθείρεται με τη χρήση. Και σε αυτή την περίπτωση επιβάλλεται να το καθαρίζεις κάθε φορά με το ειδικό προϊόν. Ιδανικά και σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, σωστό είναι να το αντικαθιστάς κάθε τέσσερις με έξι μήνες περίπου πάντα όμως εφόσον το διατηρείς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman)

Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες

Η αλήθεια είναι πως αρκετές γυναίκες χρησιμοποιούν το ίδιο ψαλίδι για χρόνια. Λάθος. Μέγα λάθος ακόμη κι αν φροντίζεις να το απολυμαίνεις κάθε φορά μετά τη χρήση. Ναι μεν είναι μεταλλικό και δεν φθείρεται εύκολα, ο μηχανισμός του όμως χαλαρώνει και το προστατευτικό που υπάρχει στο σημείο του ψαλιδιού που έρχεται σε επαφή με τις βλεφαρίδες αλλοιώνεται με τον καιρό που σημαίνει ότι κάθε άλλο παρά καλό κάνει. Καλό είναι να το αντικαθιστάς κάθε εννιά με δώδεκα μήνες. Κι αν θέλεις να κρατήσεις το αγαπημένο σου ψαλίδι μπορείς να αλλάζει το προστατευτικό κάθε τρεις μήνες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman)

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια

Δεν σπάει και δεν λήγει μεν αλλά αν το έχεις αρκετό καιρό παύει να είναι αποτελεσματικό. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το αλλάξεις. Μπορείς επίσης να καταλάβεις ότι είναι ώρα να το αντικαταστήσεις όταν σε ενοχλεί η διαδικασία και νοιώθεις έντονο τσίμπημα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman)

Λίμα

Αρχικά, είναι σημαντικό πόσο συχνά τη χρησιμοποιείς. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως κάθε τρεις μήνες καλό είναι να την αλλάζεις εκτός αν την έχεις προστατευμένη από σκόνη και μικρόβια σε θήκη. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164