Προϊόντα περιποίησης (και όχι μόνο) σε μορφή balm: Θα γίνουν η νέα σου εμμονή

Είμαι σίγουρη ότι στο νεσεσέρ που βρίσκεται μέσα στην καθημερινή σου τσάντα υπάρχει ένα τουλάχιστον προϊόν σε μορφή στικ. Blush, αποσμητικό ή lip balm με απαλή υφή και εύχρηστα. Ναι, είναι εκείνα που σε σώζουν κάθε φορά που θέλεις να ανανεωθείς χωρίς να χρειάζεσαι καθρέφτη. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται δικαίως στο προσκήνιο μιας και οι ρυθμοί μας είναι εξαντλητικοί και ο χρόνος εξαιρετικά περιορισμένος. Η ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ άλλωστε είναι απλή και εκείνο που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα είναι η εύκολη εφαρμογή να συνδυάζεται με το άψογο αποτέλεσμα. 

Παράλληλα τα προϊόντα σε μορφή balm stick μπορείς να τα έχεις μαζί σου ακόμη και στις βραδινές σου εξόδους μιας και χωρούν ακόμη και στο clutch. Και τώρα, τα αγαπημένα beauty brands που γνωρίζουν όλες μας τις ανάγκες έχουν δημιουργήσει απίθανες φόρμουλες περιποίησης που χαρίζουν στην επιδερμίδα φυσική λάμψη, θρέψη, μέτρια κάλυψη ενώ την προετοιμάζουν για το μακιγιάζ. Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. 

Nudestix Nudeskin Dewy Barrier Hydrating Stick: ενυδατικό Στικ είναι ένα αναζωογονητικό γαλάκτωμα που περιέχει ισχυρά συστατικά όπως ceramides που προστατεύουν τον λιπιδικό φραγμό του δέρματός χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση. Η Βακουχιόλη μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ η Βιταμίνη C και  τα πεπτίδια προσφέρουν λάμψη και σφρογηλότητα.

Anastasia Beverly Hills Beauty Balm: Ένας στέρεος ορός με χρώμα που προσφέρει μια διάφανη προς ανοιχτόχρωμη κάλυψη. Περιέχει στη σύνθεση του οκτώ συστατικά που σέβονται την επιδερμίδα και εφαρμόζεται εύκολα αφήνοντας μεταξένιο φινίρισμα και ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα. 

 

Milk Makeup Pore Eclipse Matte Blur Stick: Αυτή η φόρμουλα χωρίς σιλικόνη χρησιμοποιείται ως βάση κάτω από το μακιγιάζ ή ως διορθωτικό πάνω από το μακιγιάζ. Άνθρακας, τεϊέλαιο, βακουχιόλη και νιασιναμίδη συνδυάζονται για να λειάνουν την υφή του δέρματος, να μικρύνουν τους πόρους και να απορροφήσουν το σμήγμα. 

Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Foundation:  Ένα φον ντε τεν σε μορφή στικ για μέτρια κάλυψη και φυσική λάμψη. Η σύνθεση του περιέχει Collageneer™, υαλουρονικό οξύ, θρεπτικό έλαιο σπόρων από λευκό ραπανάκι και βιταμίνη E που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση για ώρες. 

 

 

 

 
 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164