Προϊόντα χειλιών με δείκτη προστασίας: Τα 10 αγαπημένα της beauty editor

H προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία είναι ο Νο 1 κανόνας. Παράλληλα όμως τα αγαπημένα beauty brands έχουν ήδη φροντίσει να λανσάρουν προϊόντα μακιγιάζ με SPF ώστε να νοιώθουμε ακόμη πιο ασφαλής. Εκτός από το φον ντε τεν και την πούδρα που είναι τα πιο διαδεδομένα, υπάρχουν κι εκείνα που απευθύνονται σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία του προσώπου όπως είναι τα χείλη

Ναι μεν το lip balm με δείκτη προστασίας βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ των διακοπών αλλά τι γίνεται με τις ανάγκες όλων όσες θέλουν να είναι περιποιημένες ακόμη και στην παραλία ή τις πρωινές βόλτες στο νησί. Που σημαίνει ότι δεν βγαίνει από το δωμάτιο χωρίς το lip gloss ή το αγαπημένο της κραγιόν. Θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως: Αρχικά τα περισσότερα lip balm έχουν και χρώμα ενώ τώρα πλέον βρίσκεις κραγιόν και gloss με SPF. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα προϊόντα χειλιών που χαρίζουν υπέροχο χρώμα, φινίρισμα αλλά και προστασία, στη συνέχεια θα δεις τα 10 αγαπημένα μου. 

Radiant Matt Lasting Lip Color SPF15: Μία πλούσια κρεμώδης σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες. Αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα και προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία. Το ειδικό σφουγγαράκι για ομοιόμορφη εφαρμογή ακριβείας.

Seven7een SOS SPF 15: Με πλούσια ενυδατική και θρεπτική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο αβοκάντο, βούτυρα καριτέ, μάνγκο και Βιταμίνη Ε που ενισχύουν την ελαστικότητα των χειλιών χαρίζοντας απαλότητα. Η ημιδιάφανη απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το κραγιόν. 

Hello Sunday Lip Balm SPF 50: Εμπλουτισμένο με βούτυρο Shea, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, χαρίζει απαλότητα, ελαστικότητα και πλούσια ενυδάτωση.

Jane Iredale LipDrink Lip Balm with SPF 15: Ενυδατικό και αντηλιακό χειλιών, που αναζωογονεί, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη.  

PawPaw Lip Balm SPF20: Προϊόν περιποίησης για τα χείλη και το δέρμα. Πρόκειται για μια ελαφριά, vegan σύνθεση με εκχύλισμα παπάγιας που θρέφει και SPF 20 για προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. 

Physicians Formula Murumuru Butter SPF 15: Ένα προϊόν απαλό σαν βούτυρο που θρέφει και προστατεύει τα χείλη. Η πολυτελής του υφή οφείλεται στο ενυδατικό μίγμα Βουτύρων Tucuma, Cupuacu και Murumuru αλλά και τα θρεπτικά Λιπαρά Οξέα.

Hawaiian Lip Gloss Mango Papaya SPF25: Ζουμερή σύνθεση που χαρίζει ενυδάτωση και προστασία. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό που σημαίνει ότι μπορείς να το φοράς ακόμη και πριν κάνεις βουτιές στη θάλασσα και την πισίνα. 

Kiko Milano Gold Reflections Gleam & Care Lipstick SPF30: Μια καινοτόμος φόρμουλα με παράγωγα jojoba και έλαιο ηλίανθου που περιποιούνται τα χείλη, χαρίζοντας τέλειο χρώμα και φινίρισμα αλλά και μια υπέροχη αίσθηση άνεσης. 

Ultra Violette Hydrating Lip Balm SPF50: Ένα balm με τέλειο χρώμα που προστατεύει τα χείλη από τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος.

Intermed Luxurious Hydro Protecting Lip Balm SPF30: O ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα στα χείλη. Η σύνθεση του αποτελείται από σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164