Site icon TLIFE

Ροζ κραγιόν: Πώς θα φορέσεις το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ της Άνοιξης

Άνοιξη χωρίς ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ δεν υφίσταται. Και ειδικά κραγιόν. Το προϊόν που στερήθηκες τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας και της μάσκας προστασίας. Και τώρα, λίγο πριν έρθει και επίσημα πλέον η άνοιξη, επιβάλλεται να αποκτήσεις την αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν και να τη συνδυάσεις ακολουθώντας τις τάσεις αλλά και τις celebrities που έχουν πάντα απίθανες ιδέες. 

Από τη Selena Gomez μέχρι την Lady Gaga, οι stars με τις τελευταίες τους επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί επιβεβαιώνουν πως το ροζ χρώμα στα χείλη είναι εκείνο που θα επικρατήσει και μάλιστα στην πιο διακριτική του εκδοχή. Δες τους ωραιότερους τρόπους να το συνδυάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Ο make up artist Hung Vanngo δημιούργησε στη Gomez το εμβληματικό και πολύ αγαπημένο της winged liner look και το συνδύασε με μια απίθανη ροζ σκιά. Τόνισε τα ζυγωματικά με μια flushy απόχρωση ενώ στα χείλη επέλεξε μια απαλή ροζ απόχρωση, με λαμπερό φινίρισμα. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το περίγραμμα με μολύβι, ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν. 

O Allan Avendano με τη σειρά του χάρισε στη Joey King μια σοφιστικέ όψη συνδυάζοντας τους χρυσούς- καφέ με απαλούς ιριδισμούς τόνους στα μάτια και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, με μια κλασική, ροζ απόχρωση στα χείλη. Το περίγραμμα στα χείλη, επίσης ξεχωρίζει και σε αυτό το σημείο πρέπει να σου υπενθυμίσω πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν. 

Η Zoey Deutch με εμβληματικό και γοητευτικό smoky eye look. Η επιδερμίδα της είναι ματ και βελούδινη ενώ το λαμπερό ροζ στα χείλη της δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. 

Η Jillian Dempsey τονίζει το βλέμμα με απίθανο τρόπο χρησιμοποιώντας μαύρο eyeliner και μοβ σκιά. Αυτός είναι ο λόγος που κρατά τα χείλη “ήσυχα” με ένα ανεπαίσθητο ροζ αποτύπωμα. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε cheek tint. Τέλεια ιδέα!

A touch of pink. Αυτός είναι ο τίτλος που δίνει στο συγκεκριμένο look η make up artist. Άψογο περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο, super λαμπερό δέρμα και ροζ σε ζυγωματικά και χείλη. 

Η Camila Cabello αφήνεται στα χέρια του Patrick Ta που δημιουργεί το πιο εντυπωσιακό μονοχρωματικό look ever χρησιμοποιώντας τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του ροζ. Από φούξια στα μάτια μέχρι το απαλό ροζ στα χείλη. 

© 2024 tlife.gr