Τα eyeliner looks που υιοθετούν οι celebrities και θα δεις παντού το χειμώνα

Αν ανήκεις στις Millenials ένα είναι το σίγουρο: Δεν έβγαινες ποτέ χωρίς το skinny jean και το αγαπημένο winged liner. Και μετά ήρθε η Zen Z που δεν είχε ποτέ στη ντουλάπα της το συγκεκριμένο κομμάτι μιας και το θεωρούσε πλέον ξεπερασμένο. Όσον αφορά στο μακιγιάζ το eyeliner ήταν άγνωστη λέξη.

Και τώρα έρχονται celebrities και it girls να το συστήσουν στις Millenials και να το υπενθυμίσουν σε όλες τις υπόλοιπες. 

@nikki_makeup

Στις τελευταίες τους εμφανίσεις έχουν υιοθετήσει υπέροχα liner looks αποδεικνύοντας ότι είναι εδώ, δυναμικά και θεωρείται μία από τις πιο σοφιστικέ πινελιές στα μάτια και μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα. Η Dua Lipa επιλέγει sharp liner, super εντυπωσιακό και απόλυτα θηλυκό. Το συνδυάζει με το τέλειο nude στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα.  

@shelbysmithmakeup

Η Suki Waterhouse τονίζει το βλέμμα με ένα άψογο winged liner που αγαπούν πολύ τα κορίτσια στο TikTok. Τα χείλη και τα ζυγωματικά της έχουν μια δροσερή ροζ απόχρωση. 

@michaelsilvahair

H Olivia Palermo, σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις υιοθέτησε το πιο έντονο και εξεζητημένο liner look με την άκρη του περιγράμματος να φτάνει μέχρι το τέλος του φρυδιού. Το wet look στα μαλλιά και η έντονη λάμψη στα χείλη χαρίζουν μια rock πινελιά που ταιριάζει πολύ με το eye make up look της. 

@hungvanngo

Η Selena Gomez, τον τελευταίο καιρό μοιάζει με star του old Hollywood και το συγκεκριμένο μακιγιάζ της ακολουθεί αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία. Το eyeliner συνδυάζεται με το smoky eyes σε σκούρα μπλε απόχρωση matchy με τη δημιουργία που φορά. 

@yukari.makeup

Skinny eyeliner για την δροσερή Kaia Gerber που, Το περίγραμμα είναι εξαιρετικά λεπτό και διακριτικό και δείχνει να ταιριάζει τέλεια με τη σκιά σε γήινες αποχρώσεις τις καμπύλες στις βλεφαρίδες και τα άψογα φρύδια της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164