Τα ωραιότερα make up trends του φθινοπώρου – Μπορείς να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου σήμερα κιόλας

Έντονο βλέμμα με grunge διάθεση, κόκκινα χείλη στην κλασική τους εκδοχή αλλά και με glass φινίρισμα. Διακριτικό cat eye, strawberry make up look ψεύτικες βλεφαρίδες και bare face. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις τάσεις που είδαμε τον περασμένο Φεβρουάριο στα shows της Εβδομάδας Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/2025. 

Κι επειδή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μελετήσεις τα make up trends λίγο πριν τα υιοθετήσεις, στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα. 

Photo by Delphine Achard/WWD via Getty Images

Cat-Eye: Μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner και το πρόσωπο nude είδαμε στον Coureges με απόλυτα nude χείλη και απαλά τονισμένα ζυγωματικά. 

Photo by Marc Piasecki/WireImage

Glossy Lips: Στον show του Mugler τα χείλη έχουν την πιο σοφιστικέ, κλασική κόκκινη απόχρωση μεν αλλά με glass φινίρισμα. Τα μάτια τονίζονται με copper αποχρώσεις που δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Strawberry Girl: Στον οίκο Chloe τα “ανθισμένα” και αναψοκοκκινισμένα ζυγωματικά και τα λαμπερά, ροζ χείλη κυριαρχούν τη νέα σεζόν. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και τους επόμενους μήνες. Με ρομαντική και boho διάθεση συνδυάζεται με υπέροχους φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά και λευκές αέρινες δημιουργίες. 

Photo by Rodin Banica/WWD via Getty Images

90’s Grunge: Το smoky eye έχει την τιμητική του και στο show του Helmut Lang είδαμε το πιο εντυπωσιακό. Με smudge φινίρισμα μας θυμίζει πολύ τα 90’s και την θρυλική grunge σκηνή. Τα χείλη ισορροπούν την ένταση με την απόλυτη nude απόχρωση. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Bare Face: Minimal και χωρίς ίχνος χρώματος σε μάτια, χείλη ή ζυγωματικά. Στον οίκο Ferragamo είδαμε το πιο διακριτικό και σοφιστικέ make up look με την άψογη επιδερμίδα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Photo by Handout/Getty Images

Κόκκινα χείλη και dramatic eye look: Το είδαμε στον οίκο Givenchy και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον συνδυασμό παντού τους επόμενους μήνες. Το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου επανέρχεται και το βλέμμα τονίζεται ακόμη περισσότερο με το ανατρεπτικό reverse liner. 

Photo by John Lamparski/Getty Images

Ψεύτικες Βλεφαρίδες: Τα Doll Eyes είναι και πάλι εδώ κι εσύ θα χρειαστεί να “προπονηθείς” ώστε να τις τοποθετείς μόνη σου μιας και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164