Το νέο περίεργο make up trend που παίζει στο instagram ΤΩΡΑ!

Υπάρχει αυτή η beauty blogger, η Nikkie τα tutorials της οποίας έγιναν viral όταν αποφάσισε να ανεβάσει αυτό το βίντεο στο οποίο έδειχνε μακιγιαρισμένο μόνο το μισό της πρόσωπο…

Το βίντεο μέσω του οποίου η blogger ήθελε να απαντήσει στους επικριτές της και σε όσους ισχυρίζονται πως οι γυναίκες που μακιγιάρονται έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και πως προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το make up μετράει μέχρι αυτή την στιγμή 24.000.000 views (μιλάμε για 24 ε-κα-τομ-μύ-ρι-α!).

Βλέποντας το βίντεο πολλές χρήστριες των social θέλησαν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον beauty αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων όσων αρέσκονται στο μακιγιάζ (?!) και κάπως έτσι το instagram γέμισε με φωτογραφίες με μισά βαμμένα πρόσωπα και το hashtag #ThePowerOfMakeUp!

Παραπάνω και παρκάτω καναδυό από τις εκατοντάδες τέτοιες photos που υπάρχουν τώρα στα social!

Και δεν θα διαφωνήσω καθόλου ότι είναι δικαιώμά σου να μακιγιάρεσαι αν σου αρέσει και όσο σου αρέσει αλλά να που εγώ είμαι υπέρμαχος μιας άλλης σχολής, της σχολής του “Skin First, Make Up second” που σημαίνει πως πρώτα πρέπει να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και την υγεία της και μετά να ασχολείσαι με το μακιγιάζ. Και σίγουρα όχι να μένεις στο να κρύβεις ένα πρόβλημα κάτω από το make up!

Τώρα, αν έχεις θέματα ακμής, να σου θυμίσω πως αυτό το θέμα το έχω πάρει προσωπικά (έχω ακμή), πως δεν πρέπει να στενοχωριέσαι (ναι, επηρεάζει την ψυχολογία σου, το ξέρω!), και πως εδώ θα βρεις τι μπορείς να κάνεις!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164