Το πανέξυπνο τρικ της Olivia Palermo για τέλεια χείλη

Η Olivia Palermo είναι μία από τις πιο όμορφες, κομψές και δραστήριες influencers στον κόσμο. Τα εμβληματικά της μακριά και σε caramel απόχρωση μαλλιά είναι πηγή έμπνευσης όπως επίσης και τα συγκλονιστικά make up looks που υιοθετεί στις δημόσιες εμφανίσεις της. Στο πλάι της έχει τα τελευταία 15 χρόνια τον προσωπικό της make up artist Andrea Tiler που δημιουργεί όλα τα απίθανα looks της. 

Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Palermo ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας “House of Gucci” στη Νέα Υόρκη όπου υιοθέτησε ένα υπέροχο smoky eye σε πράσινες και χρυσές αποχρώσεις. Τα χείλη της παρέμειναν nude και υπέροχα και η ίδια φρόντισε να αποκαλύψει το μικρό της μυστικό-τρικ ώστε να δείχνουν πάντα τέλεια και να είναι ενυδατωμένα και υγιή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Η Olivia αναμειγνύει πάντα το κραγιόν με μία σταγόνα από τον ορό ενυδάτωσης και λάμψης που χρησιμοποιεί καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο χαρίζει απαλότητα, την απαραίτητη υγρασία και υπέροχη όψη υγείας στα χείλη της. Προτιμά άλλωστε τις ματ φόρμουλες σε κραγιόν και αυτό το τρικ είναι το μικρό της μυστικό ώστε να αποφεύγει την ξηρότητα και το σκάσιμο. 

Τώρα λοιπόν γνωρίζεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να αποκτήσεις super ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164