Site icon TLIFE

Χρώμα στα χείλη: Αυτοί οι νέοι κανόνες και τάσεις- Από τις φόρμουλες μέχρι τις αποχρώσεις

Οι κανόνες στο μακιγιάζ τον χειλιών έχουν αλλάξει. Μέχρι τώρα στο νεσεσέρ υπήρχε το αγαπημένο κραγιόν ή λιπ γκλος ανάλογα με τα looks που υιοθετούμε καθημερινά ή στις βραδινές και επίσημες εξόδους. Όσον αφορά στις αποχρώσεις κόκκινο, ροδακινί και nude είναι εκείνες που επιλέγαμε. Και τώρα έρχονται οι celebrity make uo artists να μας συστήσουν τις νέες φόρμουλες αλλά και τα χρώματα που θα χρειαστούμε από εδώ και στο εξής. 

Έντονοι “berry” τόνοι 

Την περσινή χρονιά το TikTok ήταν γεμάτο με συμβουλές και video που αφορούσαν τάσεις όπως η «tomato girl» και το θρυλικό «strawberry make-up». Τη νέα σεζόν, όλα έχουν να κάνουν με τις όλες τις berry αποχρώσεις. Σκέψου τα βατόμουρα και τα λαχταριστά δαμάσκηνα. Αυτά είναι τα χρώματα που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και υπάρχει ένα τουλάχιστον ιδανικό για εσένα. 

Οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος 

Ζεστοί ροδακινί και πλούσιοι πορτοκαλί τόνοι. Εμπνευσμένοι από την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού που είναι το “sunset blush”. Αν αγαπάς το fresh και ανεπιτήδευτο μακιγιάζ αυτό είναι το trend που θα ακολουθήσεις. 

90’s καφέ αποχρώσεις και frosted φινίρισμα

Τα καφέ χείλη της δεκαετίας του ’90 και το frosted εφέ είναι και πάλι εδώ. Αυτοί οι γήινοι τόνοι χαρίζουν  μια φυσική αλλά λαμπερή όψη στα χείλη ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζουν πολύ στις μεσαίες επιδερμίδες και τις γυναίκες με καστανά μαλλιά. 

Οι φόρμουλες

Gloss Glam: Από το glass hair look μέχρι τα glazed donut nails όλα είναι super λαμπερά. Και τα χείλη ακολουθούν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία.  Ιδανική τόσο για την ημέρα όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις η λάμψη είναι σε πρώτο πλάνο. Επιλέγεις λιπ γκλος, super ενυδατικό κραγιόν ή και τα δύο.

pH lip tints: Είναι η νέα καινοτομία που κάνει θραύση τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για ένα προϊόν με πλούσια ενυδατικά στοιχεία που αντιδρά, κατά την εφαρμογή, στο φυσικό pH των χειλιών σου, δημιουργώντας μια μοναδική απόχρωση ειδικά προσαρμοσμένη για εσένα. 

 

© 2024 tlife.gr