3 χτενίσματα που θα σε σώσουν τώρα που έχει καύσωνα

Η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη κι εσύ φοράς τα πιο αέρινα και δροσερά ρούχα, ελαφρύ μακιγιάζ και μαζεμένα μαλλιά. Όπως και να ‘χει όμως θέλεις να δείχνεις περιποιημένη και stylish ακόμη κι αν έχει καύσωνα. Και όσον αφορά στο χτένισμα που θα υιοθετήσεις αυτές τις ημέρες τόσο στο γραφείο όσο και τη χαλαρή, βραδινή έξοδο, σου έχω 3 τέλειες προτάσεις

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @joannacoops

Ένα sleek bun: Πρακτικό, κομψό και ιδανικό ακόμη κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Μαζεύεις σφιχτά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και τα πιάνεις σε έναν χαμηλό κότσο. Απλώνεις μικρή ποσότητα hairspray για να μείνουν στη θέση τους και είσαι έτοιμη.  

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Claw clip: Πρόκειται για το αξεσουάρ που θα σε σώσει τους επόμενους μήνες και κυρίως όταν κάνει υπερβολική ζέστη. Κάνεις χωρίστρα στη μέση, μαζεύεις τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή αλογοουρά, τη στριφογυρίζεις και τη στερεώνεις με το claw clip. Μπορείς να απλώσεις μικρή ποσότητα ελαίου για να δείχνουν λαμπερά και υγιή.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izzy Dilger (@izzydilg)

Χαμηλή πλεξούδα: Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσεις τον καθρέφτη. “Χτενίζεις” με τα χέρια σου τα μαλλιά προς τα πίσω και δημιουργείς μια απλή, χαμηλή πλεξούδα αφήνοντας δύο ελεύθερες τούφες στο πρόσωπο.  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164