Site icon TLIFE

5 εύκολα και φρέσκα χτενίσματα για να περάσεις τους ζεστούς μήνες που έρχονται

Όσο ο καιρός ζεσταίνει τόσο τα πιασμένα μαλλιά μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας! Τα updos, όπως αλλιώς λέγονται, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου αλλά και να διατηρήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στην υγρασία και το στιλ. 

Από σεζόν σε σεζόν, ωστόσο, νέες ιδέες, χτενίσματα και τάσεις έρχονται στο προσκήνιο. Πάρε για παράδειγμα την χωρίστρα ζικ-ζακ την οποία λατρεύαμε στα 90’s, μισήσαμε αμέσως μετά και μας την ξαναθύμισε πρόσφατα η Bella Hadid και όχι μόνο. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνα τα πέντε χτενίσματα που θα κάνουμε ξανά και ξανά τους επόμενους πολύ ζεστούς μήνες. 

Σινιόν με τονισμένες φύτρες

@loriharvey

Σε ένα χτένισμα μην ξεχνάς ποτέ τη δύναμη και την δυναμική που μπορεί να έχουν οι φύτρες σου! Στο κάτω- κάτω η JLO στήριξε μια ολόκληρη καριέρα σε αυτές! Πιάσε, λοιπόν, τα μαλλιά σου σινιόν κι έπειτα χρησιμοποιώντας τις παλάμες σου τρίψε απαλά τα μαλλιά κοντά στο περίγραμμα του προσώπου σου για να τις τονίσεις. 
 
The claw updo

@annelauremais 

Είναι το πιο εύκολο, effortless και parisian χτένισμα που θα σε απαλλάξει με τον πιο stylish τρόπο από τη ζέστη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε καναδυό ωραία κλάμερ και να πιάνεις τα μαλλιά σου όπως- όπως. Αυτό, ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι και τα γυαλιά ηλίου σου θα σε πάνε παντού φέτος το καλοκαίρι. Στο tortware.com θα βρεις μερικά πολύ ωραία κλάμερ. 

Χωρίστρα ζικ- ζακ 

@laurapolko 

H celebrity hair stylist Laura Polko επανέφερε την χωρίστρα ζικ- ζακ από τα 90’s και την έκανε, μάλιστα, πολύ πρόσφατα στην Alexa Davis. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μια λισουάρ, δηλαδή μια χτένα με μυτερή άκρη έτσι ώστε να δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα της χωρίστρας όπως πρέπει να είναι. 

Scunchie αλλά ας είναι μεγάλο!

@bettinalooney 

Ειδικά το καλοκαίρι τα αξεσουάρ μαλλιών κυριαρχούν. Ένας άλλος πολύ εύκολος αλλά, ταυτόχρονα, πολύ stylish τρόπος να πιάσεις τα μαλλιά σου είναι σε ένα χαμηλό ponytail με χωρίστρα στη μέση. Και μια σημαντική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά: σέταρε το χρώμα του scrunchie σου με το χρώμα του ρούχου σου!

Το ponytail της Ariana

@chrisgeorges.beauty 

Αν έχεις πολύ μακριά και πολύ πλούσια μαλλιά το ψηλό ponytail στην κορυφή του κεφαλιού είναι μια πολύ τέλεια αλλά και sexy ταυτόχρονα επιλογή. Για να το πετύχεις πιάσε τα μαλλιά σου στο ψηλότερο σημείο στην κορυφή του κεφαλιού κι έπειτα πάρε μια τούφα από την κάτω μεριά του ponytail και φερ’την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Σταθεροποίησε με ένα-δύο τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη!

© 2024 tlife.gr