Site icon TLIFE

7 αξεσουάρ μαλλιών που αγαπούν τα it girls και θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ο πιο εύκολος και stylish τρόπος να αναβαθμίσεις το χτένισμα σου. Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου υπάρχει τρόπο να τους χαρίσεις την πινελιά που θα τα μεταμορφώσει με μία κίνηση. Τα it girls μας δίνουν τα ωραιότερα inspos μιας και λατρεύουν να “στολίζουν” τα μαλλιά τους με headbands, μικρές κορδέλες, φιόγκους και pins. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα τους και τα ωραιότερα που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο ή εκείνα που θα αποκτήσεις άμεσα. 

Reuters

H Olivia Palermo παρακολούθησε από την πρώτη σειρά το show του οίκου Dior για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 υιοθετώντας ένα tres chic hair look. Τα bob μαλλιά της είναι sleek με χωρίστρα στη μέση. Το αξεσουάρ που διάλεξε να φορέσει είναι ένα κλασικό μεν headband στολισμένο όμως με μαύρες πέτρες. Απλά υπέροχο. 

Christian Vierig/Getty Images

Ελαστικά, λεπτά hedbands. Τα είδαμε στο show του οίκου Miu Miu στην athleisure εκδοχή του. Τα μαλλιά είναι sleek και μαζεμένα σε πλεξούδα. Συνδυάζεται με έντονο winged liner που δημιουργεί μια τέλεια αντίθεση. 

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Πολλές, μικρές κορδέλες που θα δέσεις σε φιόγκους χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Κι αν ψάχνεις για inspo εδώ στο έχουμε. Μαζεύεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, ακόμη κι αν είναι κομμένα σε bob και δένεις τις κορδέλες τόσο στη βάση όσο και στο μήκος και την άκρη της. Τόσο απλά. 

Jeremy Moeller/Getty Images

Ένας φιόγκος πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Κλασικός μαύρος και διάφανος, ειδικά αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ταιριάζει τόσο σε μια χαμηλή και ανεπιτήδευτη αλογοουρά όσο και στο half-up. 

Reuters

Η Iris Law αναβαθμίζει το pixie της με την κλασική, ρετρό μαύρη κορδέλα που αγαπούσαν πολύ οι star στα 60’s. 

Jeremy Moeller/Getty Images

Το αγαπημένο σου μαντήλι μπορεί να ανανεώσει ακόμη και την πιο απλή αλογοουρά. Αν είναι matchy με το φόρεμα σου ακόμη καλύτερα. 

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Pins μεν αλλά πολλά. Τα κλασικά που υπάρχουν σίγουρα στο νεσεσέρ σου. Κάνει χωρίστρα στο πλάι και τα τοποθετείς χιαστά. Μπορείς να δημιουργήσεις δύο πλεξούδες, αλογοουρά ή απλά να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα. Είναι ένα τέλειο look τόσο για το γραφείο όσο και τη χαλαρή βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου. 

 

 

© 2024 tlife.gr