Site icon TLIFE

7 γιορτινά χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα το βράδυ

Ο Δεκέμβριος είναι πλέον εδώ κι εσύ προετοιμάζεσαι για την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Το πιθανότερο είναι να έχεις έτοιμη τη λίστα με τα beauty προϊόντα που θέλεις να αποκτήσεις. Επίσης έχεις κλείσει εγκαίρως τα ραντεβού σου με hairstylist και nail artist ενώ προγραμματίζεις τις βραδινές, επίσημες, γιορτινές εμφανίσεις. 

Είμαι σίγουρη όμως ότι θέλεις να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας ένα σοφιστικέ, γιορτινό χτένισμα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις την βραδιά των Χριστουγέννων ή την παραμονή Πρωτοχρονιάς για να δημιουργήσεις ένα τέλειο updo ή να στολίσεις τα μαλλιά σου με αξεσουάρ

Οι celebrities, ευτυχώς για όλες μας, μας έχουν εμπνεύσει τις τελευταίες εβδομάδες με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα hair looks και μένει να επιλέξεις εκείνο που θα υιοθετήσεις απόψε κιόλας. 

Μαύρος φιόγκος: Επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο και τον λάτρεψαν οι celebrities. Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο κομψό, minimal και εύκολο. Μαζεύεις τα μαλλιά σε μια αλογοουρά, τη στερεώνεις με έναν μεγάλο, μαύρο βελούδινο ή μεταξωτό φιόγκο και είσαι έτοιμη. 

Barbiecore: Η Margot Robbie, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι η beauty βασίλισσα της χρονιάς. Όλα της τα looks στις πρεμιέρες της ταινίας “Barbie” ήταν απλά υπέροχα. Και το τελευταίο της είναι επίσης εμπνευσμένο από την iconic κούκλα και ρετρό. 

Pamela’s Updo: Συνεχίζει να είναι huge trend και αν έχεις glam διάθεση ακολουθείς το παράδειγμα της Rosie Huntington-Whiteley. Μαζεύεις τα μαλλιά σου ψηλά. Η χωρίστρα είναι στη μέση και δύο κυματιστές τούφες ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο. 

Headband: Είναι ένας εξίσου εύκολος και γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσεις το sleek look. 

Ballerina high bun: Ταιριάζει με όλα τα looks. Αρκεί να δημιουργήσεις απόλυτα sleek και λαμπερή όψη στην κορυφή και να μαζέψεις τα μαλλιά σου σφιχτά και ψηλά. 

Photo by Taylor Hill/FilmMagic

Bubble ponytail: Η Emma Chamberlain μας χάρισε το απόλυτο inspo. Όχι μόνο μάζεψε τα μαλλιά της σε μια τέλεια bubble αλογοουρά αλλά στερέωσε τη βάση και το μέσο της με παπιγιόν! Το μόνο που σου ζητώ λοιπόν είναι να είσαι δημιουργική που σημαίνει να χρησιμοποιείς ως αξεσουάρ ακόμη και το παπιγιόν του αγαπημένου σου. 

Κορδέλα: Είναι το 60’s αξεσουάρ που λατρεύουν τα it girls. Και η Adria Arjona τη φόρεσε με τον πιο cool τρόπο. Τη συνδύασε με το messy updo και είναι απλά συγκλονιστικά απλή και sexy.  

© 2024 tlife.gr