Site icon TLIFE

Blunt κουρέματα: Οι καθαρές και αυστηρές γραμμές επιστρέφουν και είναι ότι πιο cool

Αν θέλεις μια ανανέωση στο beauty look, στα μέσα του φθινοπώρου, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από ένα cool και stylish κούρεμα. Και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κάποια δραματική αλλαγή. Ούτε να ακολουθήσεις την μεγάλη τάση του bob. Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, οι hairstylists τη φετινή σεζόν έχουν μια απίθανη ιδέα που ταιριάζει σε όλες. 

Πρόκειται για τα blunt haircuts και τα είδαμε στα fashion show της εβδομάδας μόδας. Πάνω ή κάτω από τους ώμους αλλά και σε μεσαίου μήκους, μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά η συγκεκριμένη τάση δείχνει υπέροχη. Λιγάκι αυστηρή, χωρίς ασυμμετρίες και με γεωμετρικό, αμβλύ σχήμα, μεταμορφώνει τα μαλλιά με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

Reuters

Η ωραιότερη εκδοχή του είναι εκείνη που υιοθέτησαν τα μοντέλα στο fashion show του LaQuan Smith στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένα κομψό κούρεμα που συνδυάζεται με τη λάμψη και το τέλειο φινίρισμα. Κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις προσθέτει μια γοητευτική πινελιά στο beauty look. 

Reuters

H χωρίστρα στη μέση χαρίζει μια 70’s αίσθηση ενώ η κίνηση είναι στα plus του κουρέματος. Κι αν πιστεύεις ότι χρειάζονται συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σου ώστε να δημιουργεί άψογο και λείο αποτέλεσμα κάνεις λάθος. Το styling είναι εύκολο και μπορείς να το κάνεις μόνη στο σπίτι. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινούν από το σωστό κούρεμα. 

Το σωστό styling

Αρχικά προετοιμάζεις τα μαλλιά απλώνοντας μικρή ποσότητα balsam η mousse για μπούκλες. Με αυτό τον τρόπο θα κλειδώσεις την υγρασία στην τρίχα και θα αποφύγεις το φριζάρισμα. Σειρά έχει η αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Ισιώνεις το μπροστινό μέρος, ψεκάζεις με σπρέι φορμαρίσματος και χτενίζεις τα μαλλιά, επιμένοντας στις άκρες. 

Splash

Η Olympia το έχει ήδη υιοθετήσει σε μορφή bob που της ταιριάζει πολύ. Κι αν ψάχνεις για ακόμη περισσότερες προτάσεις δες στη συνέχεια τις ωραιότερες. 

Με έξτρα όγκο και κίνηση. 

Απαλοί κυματισμοί. 

Με αφέλειες.

 

 

 

© 2024 tlife.gr