Bob: Τα looks που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

Το bob είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων με τις celebrities και it girls να έχουν υιοθετήσει τα ωραιότερα. Έχουμε δει απίθανα looks που συζητήθηκαν πολύ με τους experts να τα αποκαλύπτουν πρώτοι. Από το Italian bob μέχρι το french αλλά και το ρετρό 20’s είναι όλα τους τέλεια. 

Το συγκεκριμένο κούρεμα, σε όλες τις versions του είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από ηλικία, σχήμα προσώπου, υφή μαλλιών ή lifestyle. Υπάρχει, ένα τουλάχιστον bob που σου ταιριάζει και οι hairstylists προτείνουν, τώρα, στα μέσα του καλοκαιριού να το τολμήσεις. 

Κοντό, μεσαίου μήκους, με φράντζα, έξτρα όγκο, sleek ή wet, έχεις άπειρους styling τρόπους ώστε να αναβαθμίσει το beauty look από το πρωί στην παραλία, μέχρι τη βραδινή σου έξοδο ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

Στη συνέχεια θα δεις 5 bob που υιοθέτησαν αγαπημένες celebrities που αποτελούν το απόλυτο inspo λίγο πριν κλείσεις το ραντεβού σου με τον κομμωτή. 

@ninapark

H Saoirse Ronan στην πρεμιέρα της ταινίας “The Outrun” στην Berlinale εμφανίστηκε με ένα υπέροχο, κοντό bob με χωρίστρα στο πλάι και πολύ απαλές ασυμμετρίες που χαρίζουν έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά της. Ο celebrity hairstylist Peter Lux δημιούργησε ένα νεανικό και classy ταυτόχρονα bob στην star που δείχνει άψογο τόσο σε ίσια όσο και σπαστά μαλλιά. 

@laurapolko

Η Gigi Hadid λίγο πριν το καλοκαίρι αποφάσισε να κόψει τα μακριά, iconic μαλλιά της για χάρη της τάσης. Το μήκος φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους και η χωρίστρα είναι στη μέση χαρίζοντας μια boho πινελιά που πολύ αγαπάει το super model. Το bob της δεν έχει ασυμμετρίες και αυτό το καθιστά ιδανικό για σπαστά μαλλιά και όσες γυναίκες θέλουν να αποφύγουν το συχνό styling και τα επιτηδευμένα looks. Μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος και ελαίου στις άκρες αρκούν για να αποκτήσει φόρμα και κίνηση. 

@dimitrishair

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε ένα απίθανο, ρετρό Prada bob στην Joey King με αφορμή την εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Καννών. Sleek με απαλά γυρισμένες προς τα μέσα άκρες, βαθιά χωρίστρα στην άκρη και ένα απλό pin να συγκρατεί τη φράντζα είναι ένα από τα πιο γοητευτικά που έχουμε δει τελευταία. 

@dimitrishair

Η Megan Fox αγαπάει πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά, τόσο στο χρώμα όσο και το μήκος. Τον τελευταίο καιρό έχει στον πλάι της Δημήτρη Γιαννέτο που της χαρίζει μερικά από τα πιο εκκεντρικά look αν και το τελευταίο είναι κλασικό και κομψό. Η star, μετά τις παστέλ αποχρώσεις, το έντονο κόκκινο και το icy blonde επιστρέφει στο σκούρο καστανό που είναι huge trend το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα ταιριάζει πολύ με το layered bob με αφέλειες που την κάνει να μοιάζει με μαθήτρια. Νεανικό και δροσερό είναι η τέλεια ιδέα για το φετινό καλοκαίρι. 

@dimitrishair

Το Italian bob της : Sexy, ανάλαφρο και με 90’s αναφορές. Η ανασηκωμένη φράντζα, ο έξτρα όγκος και κίνηση αλλά και το styling με τις άκρες ανεπιτήδευτα γυρισμένες προς τα έξω. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164