Site icon TLIFE

Boho Waves: Αυτό είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού αλλά φέτος έχει ένα τέλειο twist

Λίγο πριν το καλοκαίρι, οι celebrities αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα τάση. Αν και είναι γνωστή και αγαπημένη φέτος έχει ένα μοναδικό twist. Αναφέρομαι στα boho waves που είναι νοσταλγικά, ρομαντικά και παράλληλα ανάλαφρα και κομψά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Αν και το mob wife look ήταν ίσως το μεγαλύτερο trend της χρονιάς που λάτρεψαν οι stars, τώρα το αφήνουν στην άκρη για ένα νέο που θεωρείται το άκρως αντίθετο.

Reuters

Η Sienna Miller στις Κάννες το υιοθέτησε υπενθυμίζοντας σε όλες τις θαυμάστριες και μη ότι είναι ιδανικό ακόμη και για το κόκκινο χαλί εκτός από την παραλία και τα beach bars. Η star γίνεται η απόλυτη μούσα που θυμίζει hippy girl σε ένα go to look. Η Miller ακολουθεί το κλασικό boho waves look στα μεσαίου μήκους μαλλιά. Η φετινή όμως εκδοχή είναι διαφορετική και “νεραϊδένια”. 

Photo by Jeff Kravitz/Film Magic

Το νέο boho θέλει πολύ μακριά μαλλιά όπως της Chemena Kamali που θυμίζει την Ραπουνζέλ. Με χωρίστρα στη μέση και χωρίς ίχνος όγκου, είναι το χτένισμα που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες. 

Reuters

Η Kendall Jenner το υιοθέτησε επίσης στο Met Gala με μια παραλλαγή, ιδανική για τις βραδινές εμφανίσεις. Κράτησε μεν τη χωρίστρα στη μέση, τοποθέτησε extensions με μήκος που ακουμπούν στη μέση της και τα μάζεψε στα πλαϊνά σε ένα ιδιαίτερο half-up. 

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Σύμφωνα με τους experts είναι το απόλυτο DIY hairstyle που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι τον κομμωτή σου για να το πετύχεις. 

Τι είναι το boho waves: Πρόκειται για το πιο boheme look. Effotless και ανεπιτήδευτο δείχνει υπέροχο στα πολύ μακριά μαλλιά και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που θεωρείται από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα, παράλληλα, των celebrities τις τελευταίες δεκαετίες. 

Πώς θα τα δημιουργήσεις: Αρχικά, κάνεις τη χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια χρησιμοποιείς το σίδερο για μπούκλες ακολουθώντας διαφορετική κατεύθυνση ανά τούφα aka η μία έχει φορά προς τα μέσα και η άλλη προς τα έξω. Για να χαρίσεις έξτρα λάμψη και να αποφύγεις τυχόν φριζάρισμα απλώνεις ελάχιστη ποσότητα ελαίου. Για να δείχνουν ανεπιτήδευτα τα “χτενίζεις” με τα δάχτυλα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. 

Περιποίηση και styling: Μην ξεχνάς ότι για να δείχνουν οι κυματισμοί υγιής επιβάλλεται να χρησιμοποιείς σαμπουάν και κοντίσιονερ με πλούσια ενυδατικά στοιχεία. Κι αν πάλι τα μαλλιά σου είναι λεπτά μπορείς να εφαρμόσεις έναν αφρό για μπούκλες πριν τη χρήση της συσκευής θερμότητας. Ένα sea salt spray είναι επίσης κατάλληλο για να παραμείνουν στη θέση τους. 

 

 

© 2024 tlife.gr