Bronde Hair: Είναι το πιο chic look αν θέλεις να γίνεις ξανθιά το φετινό καλοκαίρι

Λίγες ημέρες πριν το καλοκαίρι σκέφτεσαι σοβαρά πλέον να ανανεώσεις το χρώμα στα μαλλιά σου και η αλήθεια είναι πως κρυφός σου πόθος είναι να γίνεις, ναι μεν αλλά, ξανθιά. Τι σημαίνει αυτό; Να ανοίξεις τη βάση αλλά χωρίς υπερβολές ή μια δραματική αλλαγή.

Σου έχω την τέλεια πρόταση: “Bronde”. Ένα look που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και μήκη μαλλιών. Κομψό, σοφιστικέ και ταυτόχρονα μοντέρνο είναι το χρώμα που θα λατρέψεις για πολλούς λόγους που θα δεις στη συνέχεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

Τι είναι το bronde

Συνδυάζει το ξανθό με το καστανό αριστουργηματικά. Μια μίξη διαφορετικών τόνων που κινούνται ανάμεσα στο χρυσό μπεζ, caramel και καστανό. To Bronde είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες έχουν καστανή βάση που θέλουν να φωτίσουν αλλά και για τις ξανθιές που επιθυμούν ένα σοφιστικέ εφέ. Δείχνει απίστευτα φυσικό και ο συνδυασμός ανοιχτόχρωμων και σκούρων τόνων χαρίζει λάμψη, υγιή όψη και πολυδιάστατη όψη. Sofia Richie Grainge, Shakira, Rita Ora και Jennifer Lopez είναι μερικές μόνο από τις celebrities που έχουν επιλέξει το bronde. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@carolinaherrera)

Η Shakira έχει υιοθετήσει την πιο ανοιχτόχρωμη version στα πολύ μακριά και curly μαλλιά της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@ritaora)

Η Rita Ora που πρόσφατα έκοψε τα μαλλιά της σε bob και το συνδύασε με το πιο classy bronde που ταιριάζει πολύ στις μεσαίες και σκούρες επιδερμίδες μιας και το καστανό επικρατεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Farmer (@fa.rm.er)

Η Margot Robbie πειραματίζεται πολύ με τις ξανθές αποχρώσεις αλλά χωρίς να προχωρά σε δραματικές αλλαγές. Το τελευταίο της bronde δείχνει υπέροχο στο lob της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez παραμένει σταθερή στις caramel highlights με την φυσική της καστανή βάση που είναι το απόλυτο inspo αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις τα bronde hair. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164