Brookie Blonde: Η νέα τάση που χαρίζει στα μαλλιά το πιο ονειρεμένο sun-kissed εφέ

Το φετινό καλοκαίρι οι σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά κάνουν θραύση και έχουν γίνει, αναπάντεχα, μεγάλη τάση. Το ξανθό όμως παραμένει η μεγάλη αγάπη των γυναικών.

Αυτός είναι ο λόγος που οι haircolorists δημιουργούν τις ωραιότερες, λαμπερές, σοφιστικέ και εντυπωσιακές αποχρώσεις με τις celebrities να της υιοθετούν και να εμπνέουν όλες εμάς. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Και τώρα, έρχονται με μία ακόμη που μπορείς να αντιγράψεις πριν ή μετά τις διακοπές σου. Ονομάζεται “Brookie Blonde” και είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψεις. Η Emilia Clarke είναι η τελευταία στη σειρά που το υιοθέτησε κάνοντας το ντεμπούτο της στην F1, πριν από μερικές ημέρες. «Η Emilia έχει συνήθως πολύ διακριτικά balayage με ένα απαλό sun-kissed εφέ» λέει ο προσωπικός της haircolrist Nicola Clarke.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicola Clarke (@nicolaclarkecolour)

«Αυτή τη φορά η Emilia ρώτησε αν θα μπορούσε να γίνει πολύ ξανθιά μεν αλλά χωρίς να ανησυχεί για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών της. Έτσι φώτισα το μήκος και έκανα τις άκρες πιο ξανθές  ώστε τα μαλλιά της να φαίνονται πολύ ξανθά, αλλά χωρίς την τεράστια δέσμευση που δημιουργείται όταν μακραίνουν». Ο Clarke συνέχισε: «Ήθελα επίσης να είναι ξανθό, αλλά caramel-honey απόχρωση λειτουργεί πολύ όμορφα στα μαλλιά της και κολακεύει τον τόνο του δέρματός της. Πρόκειται για μία τάση πιο ανάλαφρη, ιδανική για το καλοκαίρι».

Τι είναι το Brookie Blonde 

Πρόκειται για ένα υβριδικό χρώμα που κινείται ανάμεσα στους cookie και blonde τόνους που σημαίνει καστανούς και ξανθούς. Ο συνδυασμός δημιουργεί ένα φυσικό και sun-kissed αποτέλεσμα που πράγματι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ανοιχτόχρωμες ή μαυρισμένες. Οι experts το δημιουργούν χρησιμοποιώντας τόσο τις ξανθές όσο και καστανές αποχρώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε τα μαλλιά να φαίνονται σαν να έχουν ξανοίξει φυσικά από τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτός είναι ο λόγος που τα πιο ανοιχτόχρωμα highlights δημιουργούνται στα σημεία που χτυπά ο ήλιος. 

Αν τα μαλλιά είναι σκούρα ή καστανά θα χρειαστεί να ανοίξουν τη βάση και να συνεχίσουμε με τo highlights. Τυπικά, το ανοιχτόχρωμο εφαρμόζεται πρώτα στα μεσαία μήκη και τις άκρες και μετά στις ρίζες. Ακολουθεί το ξανθό. Το μυστικό είναι στο διακριτικό αποτέλεσμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις καστανού-ξανθού μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να δείχνει φυσικό. 

Όσον αφορά στη συντήρηση στο σπίτι επιβάλλεται να χρησιμοποιείς μπλε σαμπουάν για να εξουδετερώσεις τυχόν χάλκινους τόνους που ενδέχεται να εμφανιστούν. Παράλληλα σαμπουάν και κοντίσιονερ για βαμμένα μαλλιά είναι επίσης απαραίτητα όπως επίσης και αντηλιακά προϊόντα μαλλιών στις διακοπές που κρατούν το χρώμα ζωντανό. 

Κι αν είσαι έτοιμη να το υιοθετήσεις δες στη συνέχεια τις ωραιότερες εκδοχές του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neal Farinah (@nealfarinah)

Money Piece Brookie Blonde 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Brookie Blonde Bob
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@ritaora)

Brookie Blonde Waves
 
 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164