Chocolate Cake: Αν θέλεις να γίνεις καστανή μετά τις διακοπές, αυτή η απόχρωση φωνάζει το όνομά σου

Όλο και περισσότερες celebrities τον τελευταίο καιρό, ναι μέσα στο καλοκαίρι, αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους καστανά. Και έτσι απλά έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο ή βαρετό αλλά οι haircolorists έχουν αντίθετη γνώμη. Πρόκειται για το πιο σοφιστικέ και κομψό χρώμα, απόλυτα γήινο και υπάρχει μία τουλάχιστον απόχρωση του καστανού που κολακεύει απόλυτα τον δικό σου τόνο επιδερμίδας. 

Κι αν είσαι έτοιμη να γίνεις καστανή οι experts έχουν την τέλεια πρόταση. Το πιο πλούσιο και γλυκό χρώμα που είναι εμπνευσμένο από το κέικ σοκολάτα. Ονομάζεται, προφανώς Chocolate Cake και είναι απλά υπέροχο. Στην περίπτωση που το θεωρείς πολύ σκούρο μπορείς να το φωτίσεις με caramel τόνους που θα δημιουργήσει ο haircolorist με τη μέθοδο του balayage. 

Photo by MEGA/GC Images

H Katie Holmes εμφανίστηκε στα μέσα του καλοκαιριού με μια chocolate cake βάση και ανοιχτόχρωμα highlights που είναι ιδανικά για το φθινόπωρο που πλησιάζει και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Επίσης υπάρχει η σοκολάτα γάλακτος και η μαύρη σοκολάτα που σημαίνει ότι ο κομμωτής έχει επιλογές ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει έναν συνδυασμό ώστε να πετύχει την τέλεια, για εσένα απόχρωση.

@brycescarlett

Η Kaia Gerber, για παράδειγμα. επίσης στις αρχές του καλοκαιριού έκανε την ανατροπή. Προτίμησε την απόχρωση της μαύρης σοκολάτας υιοθετώντας την πιο “δυνατή” και γοητευτική απόχρωση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

@dimitrishair

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το δικό σου καστανό οι experts είναι και πάλι εδώ για να σου εξηγήσουν τα πάντα. Εάν το δέρμα σου έχει ζεστό τόνο επιλέγεις μια πιο ανοιχτόχρωμη. Το σωστό είναι να συζητήσεις με τον hairscolorist στο επόμενο ραντεβού σου. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να επιλέξει με ακρίβεια τον τόνο που σε κολακεύει. 

@cwoodhair

Η συντήρηση του χρώματος είναι απλή υπόθεση. Για να παραμείνει πλούσιο το καστανό χρώμα και να μην ξεθωριάσει θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς μπλε σαμπουάν που εξουδετερώνει τις κοκκινίλες που εμφανίζονται μετά από μερικά λουσίματα. Μια μάσκα ενυδάτωσης ιδανική για καστανά μαλλιά είναι μία εξίσου καλή ιδέα. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164