Site icon TLIFE

Copper hair: Ο ωραιότερος beauty τρόπος να καλωσορίσεις τον Οκτώβριο

Τα τελευταία χρόνια οι beauty τάσεις δημιουργούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Εκτός από εκείνες που βλέπουμε στα fashion shows, κάθε σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας, οι εμφανίσεις influencers και it girls στο street style αρχικά και στα social media, στη συνέχεια, είναι μία εξίσου βασική πηγή έμπνευσης. 

Κάποιες γίνονται viral και ξαφνικά όλο και περισσότερες γυναίκες ανά την υφήλιο τις υιοθετούν άμεσα. Και σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκουν τα copper hair που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Είναι το απόλυτα φθινοπωρινό χρώμα σε διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με την ένταση που επιθυμείς αλλά και το lifestyle που ακολουθείς. Από το ζεστό και σε καστανή βάση μέχρι το ginger είναι όλα τους cool και σοφιστικέ μαζί. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Οι χάλκινες αποχρώσεις είναι εκείνες που λατρέψαμε στο street style τόσο στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι όσο και το Μιλάνο. Κι εσύ μπορείς να ζητήσεις από τον haircolorist να δημιουργήσει εκείνη που κολακεύει την επιδερμίδα σου. Με ζεστό, χρυσαφί τόνο, πορτοκαλί ή στην πιο ζωηρή pumkin εκδοχή του. Μία ακόμη λεπτομέρεια που αξίζει να γνωρίζεις είναι ότι όλες οι copper αποχρώσεις δείχνουν υπέροχες τόσο σε μακριά ή και πιο κοντά μαλλιά ενώ αναβαθμίζει μοναδικά τα χτενίσματα. Η Βραζιλιάνα ηθοποιός Marina Ruy Barbosa του χάρισε ένα boho ύφος χάρη στους φυσικούς κυματισμούς και το γούνινο αξεσουάρ στα μαλλιά που είναι απλά υπέροχο. 

@nadineleopold

Αν έχεις καστανά μαλλιά ένα “σκοτεινό” copper θα χαρίσει μια γοητευτική και ρετρό πινελιά στο look σου. Κι αν αγαπάς τα old Hollywood χτενίσματα το συγκεκριμένο χρώμα τους ταιριάζει πολύ. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Και στα μεσαίου μήκους μαλλιά όμως όλοι οι χάλκινοι τόνο δείχνουν απίθανοι. 

@jordannamaia

Το 90’s updo είναι μεγάλο trend τόσο τη φετινή όσο και την επόμενη σεζόν. Κι αν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε μια copper θα ανακαλύψεις ότι κάθε φορά που τα μαζεύεις αλλάζει το look σου με μια απλή κίνηση. 

 

© 2024 tlife.gr