Fresh for Spring! Ιδέες για χτενίσματα που θα σε ανανεώσουν από τις αγαπημένες μας instagramers

Η άνοιξη είναι η πιο ανανεωτική εποχή του χρόνου και είναι κάτι που το βλέπεις να συμβαίνει όχι μόνο στην ψυχολογία μας (μπαίνει η άνοιξη- ήδη νιώθουμε καλύτερα παρά το lockdown) αλλά και στην φύση. Τα λουλούδια ανθίζουν, η διάθεσή μας ομοίως και έχουμε ανάγκη να κάνουμε καινούργια πράγματα με την εμφάνισή μας, να φορέσουμε νέα ρούχα (ακόμη και μέσα στο σπίτι) και να βρούμε νέα χτενίσματα (ακόμη και αν πρόκειται να κάνουμε ένα zoom call!).

Για τα ρούχα σε παραπέμπουμε στη στήλη της μόδας! Για τα χτενίσματα συγκεντρώσαμε παρακάτω ιδέες από τις αγαπημένες μας instagramers που ταιριάζουν απόλυτα και με τις νέες τάσεις! 

Tie-less πλεξίδες 

@sarasampaio

Αυτές είναι οι αγαπημένες πλεξίδες των αδερφών Olsen που γρήγορα κατέκλυσαν το instagram. Για να τις πετύχεις ουσιαστικά πιάνεις δύο χαλαρές πλεξίδες δεξιά και αριστερά του προσώπου σου και μην χρησιμοποιήσεις λαστιχάκια για να ασφαλίσεις το χτένισμα. Αντ’ αυτού ψέκασε με dry shampoo τις άκρες ώστε να μην γλιστράνε. 

High pony

@amaka.hamelijnck

Υπάρχει κάτι πολύ stylish και ανανεωτικό στο να πιάνεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό, σφιχτό και πολύ sleek ponytail! Ανανεώνει την διάθεσή σου αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αφού δημιουργεί εφέ botox. 

Hair accessories από πέρλες

@karodall

Οι μικρές πέρλες θα είναι… big thing στα αξεσουάρ μαλλιών για την άνοιξη και αυτό εδώ το χτένισμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας όπως το εντοπίσαμε στο instagram. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό bubble ponytail που κατά μήκος της κοτσίδας δημιουργούν αυτό το bubble effect χάρη στις πέρλες.

Χωρίστρα στη μέση και τσιμπιδάκια 

@heartzeena

Αν είσαι fan του Tik Tok θα έχεις δει πως η γενιά Gen Z από την οποία απαρτίζεται το Tik Tok κάνει τη χωρίστρα του αυστηρά στη μέση. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι updated για την άνοιξη άλλαξε τη μεριά που κάνεις τη χωρίστρα σου και κάνε το αποτέλεσμα πιο χρωματιστό και ενδιαφέρον με καναδυό hair clips.

Huge scruchie 

@bettinalooney

Τα αξεσουάρ μαλλιών πάντα μας φτιάχνουν την διάθεση! Κάνε μια χωρίστρα στη μέση και πιάσε χαμηλά στον αυχένα μια κοτσίδα δίνοντάς της στιλ με ένα υπερμεγέθες scrunchie.

Bubble ponytail

@annelauremais

To bubble ponytail δεν είναι σίγουρα ένα χτένισμα που βλέπεις πρώτη φορά! Είναι, όμως, σίγουρα ένα χτένισμα που θα σου δώσει πόντους στιλ χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερα skills ενώ το είδαμε και πάλι μπροστά μας στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη για την επόμενη σεζόν (aka fall/winter 2021). Άρα εξακολουθεί να είναι τεράστια τάση!

Plush headband 

@slipintostyle 

Μπορεί να ευθύνεται η ορκωμοσία του Jo Biden, μπορεί να είναι και η επαναφορά του Gossip Girl στις οθόνες μας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος ένα είναι σίγουρο: μια τέτοια τύπου στέκα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να ανανεωθείς για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. 

Half up

@theravenlyn

Ψάχνοντας να βρούμε κάτι καλό από την καραντίνα ανακαλύπτουμε ότι τα μαλλιά μας έχουν μακρύνει αρκετά! Στο πλαίσιο αυτό ένα half up ή/και μισό πιάσιμο είναι πολύ ανανεωτικό χτένισμα για την άνοιξη. Γίνεται σε κάθε τύπο μαλλιών, από τα super sleek μέχρι τα σγουρά, και αν θέλεις να το αναβαθμίσεις περισσότερο μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου με μια μικρή κορδέλα σε κάποιο παστέλ ανοιξιάτικο χρώμα όπως είναι το ροζ. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164