Site icon TLIFE

H Charlize Theron έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και είναι αγνώριστη

Σε ότι έχει να κάνει με την Charlize Theron μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι την έχουμε δει με κάθε πιθανή αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει στα μαλλιά της σε χρώμα και κούρεμα. Από ότι φαίνεται, όμως, η ίδια κρατούσε μερικούς ακόμη άσσους στο μανίκι αφού στην τελευταία της μεταμόρφωση είναι πραγματικά αγνώριστη!

Λίγες ώρες πριν η ίδια ανέβασε τις δύο παραπάνω φωτογραφίες στο instagram όπου μπορεί να μην φαίνεται το πρόσωπό της ξεκάθαρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα κατακόκκινα μαλλιά της! Όσο για την αλλαγή, φαίνεται πως έγινε στο πλαίσιο του ολοκαίνουργιου της ρόλου για τη σειρά στο Netflix που φέρει τον τίτλο School for Good and Evil και στην οποία θα υποδυθεί τη Lady Lesso. 

Υπεύθυνος για την αλλαγή αυτή είναι ο επί χρόνια προσωπικός της hair stylist, Adir Abergel ο οποίος ανέβασε την ίδια φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό στο instagram κι έγραψε: “Το μυστικό μόλις αποκαλύφθηκε και αυτός είναι ο λόγος που πέρασα την καραντίνα μου στην Ιρλανδία. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα επέλεγα να περάσω το lockdown αλλά για την… Lady Lesso θα έκανα τα πάντα!”. 

Και παρά το γεγονός ότι υποψιαζόμαστε ότι αυτά τα σγουρά μαλλιά με το φλογερό χρώμα μπορεί τελικά να είναι και περούκα, δεν θα ήταν ωραίο να την δούμε να το επιλέγει σε μια πιο μόνιμη βάση; 

© 2024 tlife.gr