H Jeniffer Lopez αφαίρεσε τα extensions και το μήκος στα μαλλιά της είναι τέλειο

Η JLo έχει τα ωραιότερα μαλλιά ever. Extensions, θα μου πεις και έχεις απόλυτο δίκιο αλλά και πάλι είναι απίθανα. Υπεύθυνος για όλα τα hairstyles, κουρέματα αλλά και αποχρώσεις που αποκτά τα τελευταία χρόνια είναι ο Chris Appleton. Ο celebrity hairstylist που έχει στην κατοχή του την μεγαλύτερη συλλογή περουκών και επιμελείται όλα τα looks της Kim Kardashian. 

@chrisappleton

H Lopez έχει πάντα στο πλάι της τον Appleton, τόσο στις φωτογραφίσεις και τις περιοδείες της όσο και όταν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Κατά καιρούς και ειδικά τον τελευταίο καιρό, του ζητά να αφαιρέσει τα extensions ώστε να ξεκουράσει τα μαλλιά της.

@chrisappleton

Φροντίζει μάλιστα να αποκαλύπτει κάθε φορά το φυσικό της μήκος αλλά και σπάσιμο των μαλλιών της ανεβάζοντας post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια. 

@jlobeauty

Πριν από λίγες μέρες επανέλαβε την αγαπημένη της συνήθεια και μας έδειξε το απίθανο bob της. Ανέμελο, καλοκαιρινό, κυματιστό και σε sandy blonde απόχρωση που πολύ της ταιριάζει. Δύο τάσεις σε ένα look λοιπόν που θα συζητηθούν πολύ την επόμενη σεζόν. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164