Site icon TLIFE

Jennifer Aniston: Έχει και πάλι το αγαπημένο της μήκος στα μαλλιά και όχι δεν μάκρυνε το bob της

Η Jennifer Aniston στις Χρυσές Σφαίρες εμφανίστηκε με ένα υπέροχο lob με μήκος που έφτανε στους ώμους. Στις αρχές Ιουνίου έκανε μία ακόμη αλλαγή μιας και υιοθέτησε την πιο μοντέρνα εκδοχή του δικού της “The Rachel” με ασυμμετρίες και τέλειο φιλάρισμα που μπορείς να δεις εδώ

 Υπεύθυνος για όλα της τα look τις τελευταίες δεκαετίες είναι ο στενός της φίλος, Chris McMillan, εκείνος που δημιούργησε το διασημότερο κούρεμα των τελευταίων δεκαετιών που πήρε μάλιστα το όνομα του από το χαρακτήρα της Aniston στην κλασική πλέον τηλεοπτική σειρά “Friends”. 

Και τώρα, ένα μήνα μετά την τελευταία της εμφάνιση έρχεται με ένα post στο Instagram που τη δείχνει να έχει και πάλι τα παλιά, αγαπημένα της μακριά μαλλιά. Φορά jean και λευκό tank top και φωτογραφίζεται με την Reese Witherspoon και την Tig Notaro, τις συνοδοιπόρους της στο The Morning Show. 

Προφανώς ζήτησε από τον McMillan να “μακρύνει” τα μαλλιά της τοποθετώντας extensions ή τρέσες για έναν λόγο που μόνο εκείνη γνωρίζει. Ίσως τελικά έχει απομακρυνθεί από την εποχή του bob, του lob και της μοντέρνας version του “The Rachel” και προτιμά μήκος που θέλει ελάχιστο styling. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι. 

Κεντρική Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images

© 2024 tlife.gr