Site icon TLIFE

Jennifer Lopez και Zendaya εμφανίστηκαν στο show του οίκου Schiaparelli με νέα συγκλονιστικά hair looks

Το Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο κέντρο του ενδιαφέροντος μιας και πραγματοποιείται η Haute Couture Spring/Summer 2024, προάγγελος της εβδομάδας μόδας. Κάθε μέρα και ένα show και στην πρώτη σειρά να βρίσκονται οι διασημότερες γυναίκες (και άνδρες) στον κόσμο υιοθετώντας απίθανα looks. 

Και σήμερα ήταν η σειρά του θρυλικού οίκου Schiaparelli να παρουσιάσει τις δημιουργίες της επόμενης σεζόν. Jennifer Lopez και Zendaya ήταν εκεί. Και οι δυο τους με νέο κούρεμα και πιο συγκεκριμένα τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει εδώ και καιρό. 

Photo by Marc Piasecki/WireImage

Η Lopez έκοψε τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό bob και το wet look που δημιούργησε ο προσωπικός της hairstylist την κάνει να μοιάζει με άλλο άνθρωπο. Αφήνει για λίγο στην άκρη τα iconic μακριά της μαλλιά με τους απίθανους κυματισμούς, για χάρη της μεγαλύτερης τάσης ever. Με χωρίστρα στη μέση και δύο λεπτές τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο είναι ένα hair look που της ταιριάζει πολύ. 

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Η Zendaya, από την άλλη, ακόμη πιο τολμηρή, υιοθέτησε τις πιο εκκεντρικές, φουτουριστικές baby bangs πιθανότατα faux, αλλά όπως και να ‘χει συγκλονιστικές. 

© 2024 tlife.gr