Michelle Obama: Εμφανίστηκε στην Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών με την πιο εντυπωσιακή πλεξούδα

Η Michelle Obama έχει αφήσει στην άκρη τις συντηρητικές εμφανίσεις και τα καθώς πρέπει beauty looks από την ημέρα που αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο. Κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι και μία ακόμη έκπληξη ειδικά όσον αφορά στα μαλλιά της που είναι μία ωδή στην Afro καταγωγή της. Σταμάτησε να ισιώνει τα μαλλιά της τα οποία είναι πλέον μακριά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δείχνει να έχει μια μικρή εμμονή με τις πολύ μακριές πλεξούδες που θυμίζουν την Zendaya αλλά και την Demi Moore στο κόκκινο χαλί. Και το αποδεικνύει τόσο με το τελευταίο της post στο Instagram την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στις 9 Αυγούστου όσο και την χθεσινή της ομιλία στην Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών που πραγματοποιήθηκε  στο United Center του Chicago στο Illinois.

Photo by Joe Raedle/Getty Images

Η πλεξούδα της είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχει υιοθετήσει μέχρι τώρα. Στην κορυφή έχει box braids, η χωρίστρα είναι βαθιά στην άκρη (μία ακόμη μεγάλη τάση) ενώ το μήκος φτάνει κάτω από τη μέση της. Οι θαυμαστές της μάλιστα είναι ενθουσιασμένοι και το μόνο που έχουν να πουν είναι: “Come on Braid” κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164