Mullet: Η μοντέρνα του εκδοχή απευθύνεται στις τολμηρές της παρέας

Αν μας έλεγε κάποιος, πριν από μερικά χρόνια, ότι θα επανέλθει στην επιφάνεια ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα κουρέματα των 80’s, θα πιστεύαμε απλά ότι αστειεύεται. Αναφέρομαι στο mullet που οι νεότερες το είδαν σε ρετρό video clips της συγκεκριμένης δεκαετίας και προφανώς τους φάνηκε ξεπερασμένο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Μέχρι τη στιγμή που οι πιο cool celebrities, με την Miley Cyrus, πρώτη στη σειρά, αλλά και τα it girls να το τολμήσουν. Στην πιο μοντέρνα βέβαια version που είναι πραγματικά δροσερή και τέλεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iván Gómez (@ivangomez)

Κι αν στα 80’s ήταν απλά μία μεγάλη τάση τώρα είναι δείγμα επαναστατικής διάθεσης και απελευθέρωσης. Είναι άλλωστε το κούρεμα που πάει κόντρα στα looks που θεωρούνται θηλυκά και sexy όπως είναι τα μακριά, κυματιστά και οι curtain bangs. Για να καταλάβεις πόσο ανατρεπτικό θεωρείται, υπάρχει ιδιωτικό σχολείο στην Αυστραλία που έχει απαγορεύσει τους μαθητές και τις μαθήτριες να το υιοθετούν! Παράλληλα οι hairstylists πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα anti-fashion κούρεμα, ιδανικό για όσες θέλουν να αντισταθούν στα κλασικά trends.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hirohair)

Αν θέλεις να ξεφύγεις από το pretty girl look που είναι κλασικό και κοινώς αποδεκτό, οι ειδικοί προτείνουν αυτό το αντισυμβατικό κούρεμα που πάει κόντρα σε όλα όσα γνώριζες μέχρι τώρα. Είναι το look που “φωνάζει” «Δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα.» Χρειάζεται θάρρος και λίγο θράσος για να το αποκτήσεις που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για τις αποφασισμένες και τολμηρές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@ocean_navarro)

Οι hairstylists μάλιστα, έδωσαν τη δική τους οπτική στο mullet. Μοντέρνα και πιο χαλαρή και ανεπιτήδευτη. Η φράντζα είναι πιο μακριά και θηλυκή ενώ υπάρχει απαλός όγκος στην κορυφή. Λιγότερο δραματικό από το iconic των 90’s είναι ένα look που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες. Χαμηλών τόνων από την μία και πολυεπίπεδο από την άλλη, αναβαθμίζει το beauty look με εντυπωσιακό τρόπο ενώ ταυτόχρονα με εύκολο styling. Μικρή ποσότητα wax ή pomade σε βοηθά να του δώσεις την κατάλληλη φόρμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Cho (@jennychohair)

Αν και δεν είναι αρκετός καιρός που επανήλθε στο προσκήνιο, στάθηκε πηγή έμπνευσης για τους experts που δημιούργησαν απίθανες versions. Συνδυάζουν το mullet με το wolf cut ή το pixie χαρίζοντας τη δική τους “ερμηνεία” που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Προσπαθούν άλλωστε πάντα να το εξατομικεύσουν ανάλογα με το lifestyle αλλά και την υφή των μαλλιών κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Αυτό που μένει είναι να το αποφασίσεις. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164