Site icon TLIFE

My Beauty Buys: 10 αρώματα μαλλιών από την beauty editor για εσένα ΜΟΝΟ!

Το άρωμα είναι η υπογραφή σου στο χώρο λένε οι experts. Και αληθεύει μιας και κάθε του νότα είναι μία πτυχή της προσωπικότητας σου. Και κάπως έτσι επιλέγεις εκείνο που σε εμπνέει μένοντας σταθερή ή αλλάζοντας ανάλογα με την εποχή ή τη διάθεση.

Υπάρχει όμως και μία εσάνς που δημιούργησαν οι αρωματοποιοί για ένα από τα πιο όμορφα “στοιχεία” σου που είναι τα μαλλιά. Μακριά και με τέλειους κυματισμούς, french bob ή ακόμη και κομμένα σε ένα εκκεντρικό mullet ή bob αξίζουν να έχουν τη δική τους, ξεχωριστή αίσθηση. Την αποκτούν με το hair mist. Το άρωμα μαλλιών που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου σου οίκου. 

Μπορείς να επιλέξεις το αντίστοιχο προϊόν του αρώματος που φοράς ή να δημιουργήσεις το δικό σου συνδυασμό. 

 

Dior  J’ adore Hair Mist: Αρωματίζει τα μαλλιά με ένα μεθυστικό λουλουδάτο πέπλο. Aχλάδι, πεπόνι, μανόλια, ροδάκινο, μανταρίνι, γιασεμί,  δαμάσκηνο, βιολέτα, βανίλια και βατόμουρο ενώνονται αριστουργηματικά δημιουργώντας μία θρυλική εσάνς. 

Lancome Idole Hair & Body Mist:  Νότες ενός γιασεμί και τριαντάφυλλο χαρίζουν σε αυτό το mist που είναι κατάλληλο τόσο για τα μαλλιά όσο και το σώμα αφήνοντας μια υπέροχη chypre εσάνς. 

 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt: Αφήνει στα μαλλιά την αίσθηση του φρέσκου αέρα και μυρωδιάς από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου.

 

 

Narciso Rodriguez Narciso Hair Mist: Τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, παιώνια, μόσχος, βέτιβερ και εκχύλισμα λευκού κέδρου χαρίζουν μια αρωματική συμφωνία μοναδική. 

Molton Brown Ladbanum Dusk Hair Mist: Χαρίστε στα μαλλιά σας έναν όμορφο και μυστηριώδες αέρα. Σαν πέπλο από νότες καταπράσινων φύλλων κέδρου, ρητινώδους λαβδάνου και έντονου oudh αφήνει μια αισθησιακή νότα. 

Diptique Fleur der Peau Hair Mist:  Ένα αιθέριο, διάφανο mist με λουλουδένιες και μοσχομυριστικές νότες.

Acqua di Parma Peonia Nobile Hair Mist:  Οι κομψές νότες από το άρωμα Peonia γίνονται οι πρωταγωνιστές μιας νέας αρωματικής εμπειρίας και απελευθερώνονται με τη φυσική κίνηση των μαλλιών. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Hermes Twilly d’ Hermes Hair Mist:  Λουλουδένιες, πικάντικες και ανατολίτικες νότες σε μια σύνθεση που περιποιείται τα μαλλιά χαρίζοντας μεταξένια υφή. Με μια ανοιχτή κίνηση γύρω από τα μαλλιά, διαχέει την πλούσια σύνθεσή του με το ενεργό συστατικό healthy shine lilas, που προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Kilian Love don’t be shy Hair Mist: Εμπνευσμένο από τα Marshmallows, είναι σαν μια γλυκιά νοστιμιά για τους αισθησιακούς connoisseurs της αρωματοποιίας, ένα αυθεντικό gourmand άρωμα. Στην κορυφή βρίσκονται τα άνθη πορτοκαλιάς, στην καρδιά το γιασεμί sambac,τριαντάφυλλο και ίρις και  βανίλια και cistus labdanum.

Givenchy L’ Interdit Hair Mist:  Η ελαφριά υφή του αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια, διατηρώντας την λάμψη τους όλη την ημέρα. Η εσάνς του αποτελείται από περγαμόντο, αχλάδι, πετροκέρασο, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί σαμπάκ, πατσουλί καραμέλα και βανίλια. Ένα όνειρο. 

© 2024 tlife.gr