My Beauty Buys: 10 μάσκες ενυδάτωσης μαλλιών που προτείνει η beauty editor

Μετά τις διακοπές τα μαλλιά είναι εμφανώς πιο ξηρά, θαμπά και ταλαιπωρημένα. Η θάλασσα, το νερό της πισίνας και ο ήλιος είναι η αιτία και το μόνο που θα σώσει την κατάσταση είναι η σωστή και πλούσια ενυδάτωση.

Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται άμεσα να αποκτήσεις την κατάλληλη μάσκα μαλλιών. Εκείνη που εκτός από την απαραίτητη υγρασία θα χαρίσει θρέψη και θα επαναφέρει τη φυσική λάμψη και τη λείανση. 

Πριν αποφασίσεις ποια μάσκα θα πάρει την πρώτη θέση στο μπάνιο σου δες στη συνέχεια τις 10 δοκιμασμένες και αγαπημένες μου. 

Kerastase Nutritive Masquitense Riche: Μια συμπυκνωμένη μάσκα για κανονικά και ξηρά μαλλιά. Χάρη στις Πρωτείνες σιταριού, καλαμποκιού και σόγιας, φυτικής προέλευσης που περιέχει  λειτουργεί σαν συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά. Σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα και βιταμίνες θρέφει σε βάθος. Η Νιασιναμίδη, ένα παράγωγο της Βιταμίνης Β3, “σφραγίζει” τα θρεπτικά συστατικά στην τρίχα, ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της τρίχας ενώ το μείγμα λιπιδίων και γλυκερίνης ενυδατώνει και προσφέρει λεία όψη. 

Aveda Nutriplenish Treatment Mask:Με έλαιο από σπόρους ροδιού, πλούσιο σε Ωμέγα-5 που ενυδατώνει και αναζωογονεί τα ξηρά μαλλιά. Το βούτυρο μάνγκο που επίσης περιέχει μαλακώνει, θρέφει και χαρίζει λάμψη ενώ το έλαιο καρύδας διατηρεί την υγρασία. 

Pantene Hair Biology Meno Balance Revitalise& Strengthen Hair Mask: Μια μάσκα κατάλληλη για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.  Περιέχει  βιταμίνη B7 και Pro-V Hair Biology, το προσαρμοσμένο μείγμα για την περιποίηση που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σας σε κάθε ηλικία. Παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη φθορά που προκαλεί η συχνή χρήση συσκευών θερμότητας. 

Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food: Εμπλουτισμένη με aloe και βιταμίνες C, E και F χαρίζει θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως conditioner, μάσκα ή κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα σε nvp;a ή στεγνά μαλλιά. 

L’ Oreal Paris Elvive Hydra (Hyaluronic) Μάσκα Ενυδάτωση Σύμπλεγμα Φροντίδας εμπλουτισμένο με Υαουρονικό Οξύ: Προσφέρει στην τρίχα εντατική ενυδάτωση, κλειδώνοντας την υγρασία, δίνοντας όγκο στα μαλλιά, διατηρώντας τα 10 φορές πιο ενυδατωμένα για 72 ώρες. Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, ένα στοιχείο που βρίσκεται φυσικά στο σώμα, συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό και συμβάλλει να γίνουν τα μαλλιά πιο υγιή. 

Morrocanoil Intense Hydrating Mask:  Μια βαθιά μαλακτική μάσκα με έλαιο Argan που βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας, της ελαστικότητας και της λάμψης στα ξηρά μαλλιά. 

amika Hydro Rush Intense Moisture Mask: Μια θρεπτική μάσκα με σκουαλάνιο και υαλουρονικό οξύ που αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα για 5 ημέρες.

gisou Honey Infused Hair Mask:  Εμπλουτισμένη με Μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh. Ένα σπάνιο συστατικό που αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας χαρίζοντας υγιή όψη και απαλότητα. 

Orzene Μάσκα Μαλλιών 4σε1 Αναδόμησης & Προστασίας με Βιολογική Μαγιά Μπύρας: Μια σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνη Ε που θρέφει τα μαλλιά σε βάθος. Το Λάδι Ελιάς που επίσης περιέχει συμβάλλει στην ενυδάτωση ενώ το εμβληματικό άρωμα σου φτιάχνει τη διάθεση. 

Wella weDO Professional Moisture & Shine Mask: Προσφέρει εντατική περιποίηση στα κανονικά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, βελτιώνει την απαλότητα και τη λάμψη, ενώ παράλληλα μειώνει το φριζάρισμα. Περιέχει στη σύνθεση της εκχύλισμα ρόιμπος φυσικής ενεργοποίησης και βούτυρο μουρουμούρου που θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164