Site icon TLIFE

Nirvana Waves: Με 90’s διάθεση είναι το τέλειο hair look για τις διακοπές

α καλοκαιρινά χτενίσματα είναι ανάλαφρα, χωρίς υπερβολικό styling και με look σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα ή την πισίνα. Κυματιστά και φυσικά τα μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση, την ανεμελιά των διακοπών. Και αυτή ακριβώς είναι η έμπνευση της φετινής τάσης που ονομάζεται “nirvana waves” και έχουν ήδη υιοθετήσει celebrities και it girls. 

Σύμφωνα με τους experts τα Nirvana waves είναι το no make up makeup των μαλλιών. Ένα hairstyle παρά χαλαρό, super cool και ελαφρώς ατημέλητο. Κι αν αναρωτιέσαι από που προκύπτει η ονομασία του, έχεις υποθέσει σωστά: Από τον Curt Cobain των Nirvana και τα ατίθασα μαλλιά του. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν οι hair experts προτείνουν ένα look με rock διάθεση και μια δόση grunge. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή η χρονιά διαφέρει όσον αφορά στα hair trends. Οι τάσεις του 2024 εστιάζουν περισσότερο στη φυσική υφή αφήνοντας για λίγο στην άκρη το τέλειο φινίρισμα και το υπερβολικό styling. 

Πώς θα πετύχεις το look

Αρχικά υπάρχει ο απλός τρόπος. Μετά το λούσιμο, ταμπονάρεις τα μαλλιά σου απαλά και τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά. Εναλλακτικά, δημιουργείς δύο χαμηλές πλεξούδες και κοιμάσαι με αυτές. Κι αν τα μαλλιά σου είναι ίσια θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το σίδερο για μπούκλες. Δημιουργείς ανάλαφρους κυματισμούς με διαφορετική φορά σε κάθε τούφα. Μία προς τα μέσα και μία προς τα έξω. Μπορείς στη συνέχεια να εφαρμόσεις σε όλη την επιφάνεια salt spray και να δουλέψεις τα μαλλιά με τα δάχτυλα ώστε να αποκτήσουν το ανεπιτήδευτο look. 

Στη συνέχεια celebrities και it girls σου δίνουν το απαραίτητο inspo. 

Platinum Blonde και πολύ μακριά μαλλιά. Η Kim Kardashian δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. 

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε υπέροχα, minimal nirvana waves στην Joey King που μπορείς να υιοθετήσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

Old Glam. Οι απαλοί κυματισμοί συνδυάζονται με πιο σφιχτές μπούκλες και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. 

Η Olivia Wilde με χωρίστρα στη μέση, μια 70’s πινελιά που ταιριάζει πολύ στα nirvana waves. 

Η Jessica Biel με loose waves που θα σε σώσουν στις διακοπές. 

H Rita Ora υιοθετεί τα Nirvana waves πολύ συχνά τις τελευταίες σεζόν μιας και είναι το απόλυτο Rock girl. 

 

 

© 2024 tlife.gr