Site icon TLIFE

SAG Awards: Aυτό είναι το μήνυμα που κρύβει η κορδέλα στα μαλλιά της HoYeon Jung

Τα SAG Awrads πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ και οι celebrities φρόντισαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί ωραιότερες και πιο σοφιστικέ από ποτέ. Άλλωστε ήταν μια νύχτα δύσκολη και ιδιαίτερη για την παγκόσμια ειρήνη. Ήταν όλες τους εντυπωσιακές όμως, με υπέροχα beauty looks και χωρίς υπερβολές. 

Υπήρχαν κι εκείνες που κατάφεραν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα με τον πιο ιδιαίτερο beauty τρόπο. Και αναφέρομαι στην πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix Squid Game, HoYeon Jung. Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή, sleek πλεξούδα την οποία στερέωσε με μια κορδέλα από το ίδιο υλικό με τη δημιουργία του Louis Vuitton και πιο συγκεκριμένα του Nicolas Ghesquiere που επέλεξε να φορέσει. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που χρησιμοποιούν οι Κορεάτισσες εδώ και αιώνες.

Πλέκουν τα μαλλιά τους και τα στολίζουν με κορδέλες ίδιες με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, στις επίσημες εκδηλώσεις όπως είναι για παράδειγμα οι γάμοι. Οι κορδέλες ονομάζονται “daenggi” και η Jung θέλησε με τον συγκεκριμένο τρόπο να τιμήσει την καταγωγή της.  

© 2024 tlife.gr