Shag για μεσαίου μήκους μαλλιά: Είναι το cool girl look του φετινού καλοκαιριού

Σύμφωνα με τους hair experts, υπάρχουν κάποια κουρέματα που μπορεί να σε μεταμορφώσουν στο πιο cool girl ή να σε κάνουν να μοιάζεις με rock star μιας άλλης εποχής. Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι εκείνο που πετυχαίνει και τα δύο έχουν την απάντηση: Πρόκειται για το shag σε μαλλιά μεσαίου μήκους που είναι απλά συγκλονιστικό.

Το φετινό καλοκαίρι αφήνεις στην άκρη το κλασικό bob για χάρη ενός κουρέματος που δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια όσο και curly μαλλιά και χρειάζεται ελάχιστο, έως καθόλου styling. 

Tι είναι το mid-length shag

Σκέψου ακατάστατα layers γύρω από το πρόσωπο που συνδυάζονται με  statement φράντζες. Curtain bangs, cowgirl αφέλειες ή ρετρό 70′ s φράντζα, όλες δείχνουν υπέροχες στο συγκεκριμένο shag. Ναι μεν θυμίζει ένα ρετρό κούρεμα αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονο και stylish ενώ προσφέρει έξτρα “πόντους” στο beauty look σου.

Εμπνευσμένο από θρυλικούς stars όπως ο David Bowie και ο Prince μπορείς να επιλέξεις την εκδοχή που σου ταιριάζει. Με αναφορές στα 00’s και το look της Alexa Chung ή πιο rock and roll όπως της Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belinda Lee Mills (@bel_pipsqueekinsaigon)

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να λουστείς και να φύγεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας. Τόσο απλά. Όσο πιο ανέμελο και ανεπιτήδευτο φαίνεται τόσο το καλύτερο. Μπορείς να ζητήσεις από τον hairstylist να δημιουργήσει curtain bangs που χαρίζει μια ανάλαφρη πινελιά. 

Styling: Αρχικά θα φροντίσεις να είναι τα μαλλιά σου σωστά ενυδατωμένα. Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόσεις προϊόν ενώ είναι ακόμη νωπά. Μικρή ποσότητα hairspray σε στεγνά είναι ότι καλύτερο ώστε να κρατήσουν τη φόρμα τους για ώρα. 

Καλό είναι πριν κόψεις τα μαλλιά σου σε shag να ενημερώσεις τον κομμωτή για τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες. Ακόμη κι αν είσαι “wash & go” τύπος εκείνος θα καταλάβει πόσες ασυμμετρίες πρέπει να δημιουργήσει καθώς επίσης και το μήκος ή το ύφος της φράντζας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Williams (@rachelwstylist)

Οι αφέλειες το αναβαθμίζουν πολύ. Μακριές και με απαλές ασυμμετρίες είναι κατάλληλες για εσένα που έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Williams (@rachelwstylist)

Κι αν πάλι έχεις σγουρά το συγκεκριμένο shag θα σε σώσει. Από εμένα είναι ναι και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το ραντεβού σου με τον hairstylist. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164