Site icon TLIFE

Shag: Για την Louis Vuitton είναι ένα ultra σοφιστικέ hairstyle που πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα

Το shag είναι ένα εξεζητημένο μεν κούρεμα αλλά μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δει αρκετές celebrities όπως οι Miley Cyrus, Charlize Theron να το υιοθετούν. Εκκεντρικό ΅μεν αλλά παράλληλα ο πιο εντυπωσιακός (όχι κραυγαλέος) τρόπος να αναβαθμίσεις το beauty look σου. Κι αν τους τελευταίους μήνες το έχουμε αφήσει στην άκρη, έρχεται τώρα του show του οίκου Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι να μας υπενθυμίσει ότι μπορεί να δείχνει κομψό και σοφιστικέ. 

Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα κοντό shag, κάνεις λάθος. Είναι ιδανικό για εσένα που παραμένεις πιστή στα μεσαίου ή ακόμη και μακριά μαλλιά σου. Στο show του Louis Vuitton, τα μοντέλα έχουν ανεπιτήδευτες αφέλειες και μήκος με έντονες ασυμμετρίες. Πρόκειται για ένα shag που μπορείς να αποκτήσεις τόσο αν έχεις ίσια όσο και σπαστά ή ακόμη και σγουρά μαλλιά και ένα κούρεμα που θέλει ελάχιστο styling για να δείχνει υπέροχο. Το μυστικό άλλωστε κρύβεται στην χαλαρή του διάθεση. 

Σκέψου ακατάστατα layers γύρω από το πρόσωπο που συνδυάζονται με  statement φράντζες. Curtain bangs, cowgirl αφέλειες ή ρετρό 70′ s φράντζα, όλες δείχνουν υπέροχες στο συγκεκριμένο shag. Ναι μεν θυμίζει ένα ρετρό κούρεμα αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονο και stylish.

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να λουστείς και να φύγεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας. Τόσο απλά. Όσο πιο ανέμελο και ανεπιτήδευτο φαίνεται τόσο το καλύτερο. Μπορείς να ζητήσεις από τον hairstylist να δημιουργήσει κοντές ή μακριές αφέλειες. Και οι δύο χαρίζουν μια ανάλαφρη πινελιά. 

Styling: Αρχικά θα φροντίσεις να είναι τα μαλλιά σου σωστά ενυδατωμένα. Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόσεις προϊόν ενώ είναι ακόμη νωπά. Μικρή ποσότητα hairspray σε στεγνά είναι ότι καλύτερο ώστε να κρατήσουν τη φόρμα τους για ώρα. 

Καλό είναι πριν κόψεις τα μαλλιά σου σε shag να ενημερώσεις τον κομμωτή για τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες. Ακόμη κι αν είσαι “wash & go” τύπος εκείνος θα καταλάβει πόσες ασυμμετρίες πρέπει να δημιουργήσει καθώς επίσης και το μήκος ή το ύφος της φράντζας. 

Photos Courtesy by Louis Vuitton 

 

© 2024 tlife.gr