Sonic Silver: Είναι το αγαπημένο ξανθό των Y2K που κάνει πάταγο στο TikTok

Το έχω αναφέρει αρκετές φορές αλλά θα το επαναλάβω: Οι μεγαλύτερες beauty τάσεις προέρχονται πλέον από το TikTok με τα it girls αλλά και την Υ2Κ γενιά να τις υιοθετούν μέσα σε μερικές μόνο ημέρες. Και η τελευταία στη σειρά έχει να κάνει με το χρώμα στα μαλλιά. Και πιο συγκεκριμένα μια συγκεκριμένη απόχρωση ξανθού που θα λατρέψεις αν είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή. 

Ονομάζεται “Sonic Silver” και στη συνέχεια θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες. 

Τί είναι το Sonic Silver

Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ασημί τόνο που είναι τόσο ρετρό όσο και φουτουριστικό. Ξεφεύγει από το “σκληρό”, κλασικό silver που έχουμε στο παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατα με την Beyonce να είναι μία από τις celebrities που το επέλεξαν. Το sonic silver είναι η πιο απαλή εκδοχή που λατρεύει η νέα γενιά. Οι experts το χαρακτηρίζουν “λεπτό” και αυτός είναι η τέλεια περιγραφή. O μπεζ υποτόνος που περιέχει είναι εκείνο που χαρίζει το φουτουριστικό εφέ καθώς επίσης και έναν ξεχωριστό νεωτερισμό. 

Ποια είναι η πηγή έμπνευσης 

Ξεκάθαρα τα 90’s και τα early 00’s. Τότε που ο μαξιμαλισμός των 80’s αποχωρούσε και τη θέση του έπαιρνε ο μινιμαλισμός.  Πρόκειται για μια περίοδο που αναδείχθηκε το Gen X Soft Club το οποίο έγινε τεράστια τάση, πολλά χρόνια μετά στο TikTok.

@previewph

The Gen X Soft Club Aesthetic is the latest cybercore trend that you should try next. Read more about this minimalistic 90s style on the link above. #preview#previewph#genx#genxaesthetic#genxsoftclub#katemoss#fayewong#naomicampbell

♬ original sound – Female Rap Verses

 

Όλα ήταν απλοποιημένα και πιο ήσυχα και το Gen X Soft Club ήταν η σκοτεινή και πιο μοντέρνα εκδοχή του Y2K. Όλα είχαν να κάνουν με τα σιωπηλά χρώματα (μπλε, γκρι, πράσινα) που θύμιζαν τα θολά φώτα της πόλης. 

Γιατί όμως η συγκεκριμένη απόχρωση ονομάζεται sonic; 

Επιστρέφουμε και πάλι στις αρχές των 00’s και πιο συγκεκριμένα στο 2001 που κυκλοφόρησε το iPod και άλλαξε τα πάντα γύρω από τη μουσική. Και τα ακούσματα όμως ήταν πρωτότυπα και σε συνδυασμό με τη νέα  ηχητική γενιά πραγματοποιήθηκε μια μικρή επανάσταση και μια νέα εποχή έκανε την εμφάνιση της. Οι ψηφιακές συσκευές, όπως το iPod, ήταν φουτουριστικές και σχεδόν πάντα σε ασημί αποχρώσεις και αυτή ακριβώς η αισθητική έγινε πηγή έμπνευσης. 

Κι τώρα που γνωρίζεις όλο το παρασκήνιο της νέας τάσης δεν μένει παρά να δεις τα ωραιότερα sonic silver looks. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hong (@vanessahong)

Wet Look 

90’s cropped

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Symphani Soto (@symphanisoto)

Bob και με έξτρα όγκο 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Owen Gould (@owengould)

Two Toned και εκκεντρικό 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lux (@peterluxhair)

Sleek και sexy

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164