SteamPod 4: Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου hair look θα το δημιουργήσεις σαν επαγγελματίας

Τη φετινή σεζόν οι disco curls είναι μεγάλη τάση. Παράλληλα, όμως, celebrities και it girls υιοθετούν απίθανα sleek, λαμπερά looks και ανάλαφρους κυματισμούς, που επίσης θέλεις να αντιγράψεις. Κι αν αγαπάς τις αλλαγές στα χτενίσματα, σου έχω τέλεια νέα: Την απόλυτη συσκευή θερμότητας, που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όλα τα hairstyles που βλέπεις στο feed σου. 

Είσαι έτοιμη; Το SteamPod 4 είναι επιτέλους εδώ! Κι αν δεν ανήκεις στη δική μου κατηγορία, aka μεγάλη του θαυμάστρια, ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψεις. Πρόκειται για τη νέα του εκδοχή που θα λατρέψεις. Σου το εγγυώμαι.  

Θα ξεκινήσω με τις βασικές πληροφορίες: Το SteamPod είναι είναι ένα πολυχρηστικό επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό, κατάλληλο για ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες. Όποιος κι αν είναι ο τύπος μαλλιών σου, με το SteamPod κάθε χτένισμα είναι παιχνίδι. Κι αν έχεις στο μυαλό σου θαμπάδα, ξηρότητα και κατεστραμμένες άκρες, απλώς πρέπει να τα ξεχάσεις. Το νέας γενιάς SteamPod 4, χάρη στη δύναμη του ξηρού ατμού, προστατεύει απόλυτα την τρίχα, με τη φθορά να είναι 95% λιγότερη. Η συνεχής ροή του ατμού μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη αντλία προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα. 

Μπούκλες, Κυματισμοί και Ίσιωμα

Αγαπάς τις σφιχτές και ελαστικές μπούκλες και τους old Hollywood κυματισμούς; Το νέο SteamPod 4,  χάρη στον μεταλλικό οδηγό που έχει περιμετρικά της συσκευής και τις θερμαινόμενες πλάκες που έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζουν μια πιο μικρή και ζεστή γωνία, θα σε βοηθήσει να τις πετύχεις στο λεπτό. Οι τρεις χτένες, διαφορετικού μεγέθους η καθεμία, που επίσης διαθέτει, επιτρέπουν στον ατμό να διαχέεται στην τρίχα διαφορετικά, ανάλογα με τον κάθε τύπο μαλλιών, πράγμα που σημαίνει ότι ευθυγραμμίζουν τις τρίχες, έτσι ώστε τα μαλλιά να βρίσκονται πάντα στη σωστή θέση και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα χτένα. 

Κι αν πάλι θέλεις sleek και 70’s look, οι πλάκες του SteamPod 4 είναι 11% μεγαλύτερες από το προηγούμενο, έτσι ώστε να 
φτάνει πιο κοντά στη ρίζα. Όσο πυκνά ή σγουρά κι αν είναι τα μαλλιά σου, ακόμη κι αν είναι afro, η κινούμενη πάνω πλάκα που διαθέτει προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Δεν είσαι σίγουρη για τη χτένα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις ή έχεις απορία σχετικά με τη χρήση του SteamPod 4; Πάνω στη λαβή του υπάρχει ένας κωδικός QR που σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα απαραίτητα tips τόσο για τη χρήση όσο και για το hair look που θέλεις να δημιουργήσεις παρακολουθώντας tutorials. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκανάρεις τον κωδικό και να ακολουθήσεις τα βήματα. Εκεί θα ανακαλύψεις και την κοινότητα του SteamPod. Μην ξεχάσεις να προσκαλέσεις τις κολλητές σου, να γνωριστείς με fans και Tiktokers, αλλά και να λάβεις μέρος στο challenge #SteampodUnlimited μαζί με influencers από όλον τον κόσμο.

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164