Site icon TLIFE

Tάσεις στα μαλλιά: Από το Pamela updo μέχρι το pixie δες τις πιο εντυπωσιακές

Η νέα σεζόν ξεκίνησε κι εσύ πρέπει να ενημερωθείς για τις μεγαλύτερες beauty τάσεις και ειδικά στα μαλλιά αφού είναι το πρώτο που θα ανανεώσεις. Έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου με τον κομμωτή και επιβάλλεται να αποφασίσεις το κούρεμα ή το νέο χρώμα που θα υιοθετήσεις. Επίσης είσαι καλεσμένη σε γάμο και οι βραδινές έξοδοι έχουν πλέον αυξηθεί και οι celebrities έχουν ήδη μοιραστεί με τους followers τα χτενίσματα που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις. 

Τα ωραιότερα κουρέματα 

Pixie: Αν είσαι έτοιμη για τη μεγαλύτερη αλλαγή το pixie φέτος είναι huge trend. Κι αν πιστεύεις πως σε περιορίζει οι exerts έχουν αντίθετη γνώμη. Η βαθιά χωρίστρα στην άκρη του χαρίζει την απόλυτη, σοφιστικέ πινελιά ενώ οι κυματισμοί είναι retro και γοητευτική. Μπορείς επίσης να στολίσεις τα μαλλιά σου με αξεσουάρ όπως πέρλες ή μικρά pins με πετράδια που είναι υπέροχα για τις επίσημες εμφανίσεις. 

Boticcelli Bob: Είναι το μεγαλύτερο trend των τελευταίων χρόνων και η εκδοχή της φετινής σεζόν θέλει χωρίστρα στο πλάι και απαλούς, ρομαντικούς κυματισμούς. 

Modern Farah Fawcett look: Το εμβληματικό 70’s κούρεμα της είναι ότι πιο cool. Με αυστηρές αφέλειες και shag διάθεση είναι τέλειο αν θέλεις να κρατήσεις μεν το μήκος αλλά να χαρίσεις την πιο ανατρεπτική πινελιά. 

Τα πιο γοητευτικά χρώματα 

Expensive brunette: Φυσικό καστανό με διακριτικές λάμψεις είναι ότι πιο chic έχεις δει τελευταία ενώ ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. 

Shadowed Roots: Που σημαίνει πως η ρίζα είναι πιο σκούρα από τα υπόλοιπα μαλλιά δημιουργώντας ένα φυσικό εφέ και μια υπέροχη αντίθεση. 

Ζεστό κόκκινο: Επανέρχεται δυναμικά και κινείται ανάμεσα στο copper και το strawberry blonde. Γοητευτικό, sexy και κομψό είναι εκείνο που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. 

Hairstyles 

Pamela Updo: Και ξαφνικά λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού έρχεται κατευθείαν από τα 90’s μια τάση που έμελλε να πάρει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Πρόκειται για τον εμβληματικό κότσο της Pamela Anderson τη συγκεκριμένη δεκαετία που υιοθέτησαν οι celebrities, με πρώτη και καλύτερη την Kim Kardashian, με αποτέλεσμα να γίνει τάση μέσα σε λίγες ώρες. 

Super model look: Και πάλι από τα 90’s (έχουν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν) έρχεται το αγαπημένο vintage χτένισμα με την ανασηκωμένη φράντζα στο πλάι και τον όγκο και κίνηση στα υπόλοιπα μαλλιά.

© 2024 tlife.gr