Teddy Bear: Είναι η πιο τρυφερή καστανή απόχρωση στα μαλλιά τέλεια για το χειμώνα

Οι φυσικές καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους το φετινό χειμώνα. Οι hair exerts μάλιστα έχουν απίθανες εμπνεύσεις, από τη σοκολάτα γάλακτος μέχρι το τελευταίο “teddy bear“. Σωστά κατάλαβες. Θυμίζει το αγαπημένο, παιδικό σου αρκουδάκι, με την γλυκιά καφέ απόχρωση που είναι ζεστή και γλυκιά παράλληλα. 

Η Daisy Edgar-Jones είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας και έχει υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάσης εδώ και μήνες. Πιο συγκεκριμένα από το τέλος του καλοκαιριού.

@daisyedgarjones

Ο προσωπικός της haircolorist δημιούργησε μια πλούσια καφέ απόχρωση που κάλυψε τα ξανθά της highlights και της χαρίζει ένα υπέροχο σοφιστικέ look. Εκεί άλλωστε κρύβεται η γοητεία της συγκεκριμένης τάσης. Η λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις είναι το ombre εφέ στις άκρες των μαλλιών της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι μια τάση ιδανική για εσένα που δεν θέλεις να επισκέπτεσαι συχνά τον κομμωτή σου. Ακόμη και όταν μακραίνουν,, η αντίθεση με τη ρίζα δείχνει τέλεια και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις μετά από μερικούς μήνες είναι μια θεραπεία λάμψης. 

@owengould

Η Barbara Palvin έχει επίσης αποκτήσεις το “teddy bear” look και το είδαμε στην εμφάνιση της στο Victoria’s Secret show. Η εκδοχή του super model κινείται στο bronde μιας και είναι πιο φωτεινό. Η haircolorist το πέτυχε δημιουργώντας honey blonde highlights στη ζεστή καστανή βάση. 

@busterknight

Το teddy bear hair look δείχνει υπέροχο σε όλα τα μήκη και υφές μαλλιών που σημαίνει ότι δεν σε περιορίζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή και να αποφασίσετε μαζί ποια εκδοχή του θα υιοθετήσεις πριν έρθει ο χειμώνας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164