Tenniscore: Είναι η beauty τάση που υιοθέτησε η Zendaya και ακολούθησαν τα αγαπημένα it girls

 Η Zendaya έκανε το γύρο του κόσμου με αφορμή τις πρεμιέρες της νέας της ταινίας “Challengers” όπου υποδύεται μια πρωταθλήτρια στο tennis. Το απόλυτο fashion και beauty icon δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει looks εμπνευσμένα μεν από το τερέν αλλά στις πιο ευφάνταστες εκδοχές. Όσον αφορά στα outfits, την είδαμε να φορά αριστουργήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η tenniscore τάση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Reuters

Mini λευκές φούστες, polo shirts αλλά και πουλόβερ με V είναι μερικά μόνο από αυτά που θα χρειαστείς. Κι αν πιστεύεις ότι η νέα, μεγάλη τάση trend περιορίζεται στο outfit, κάνεις λάθος. Η πλεξούδα, η αλογοουρά, η κορδέλα στα μαλλιά, το διακριτικό highlighter και οι nude αποχρώσεις με shimmer σε μάτια και ζυγωματικά είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που δημιουργούν το “tenniscore beauty trend”.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ursula Stephen (@ursulastephen)

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να υιοθετήσεις το tenniscore trend είναι το σωστό χτένισμα. 

Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έδωσε συγχαρητήρια στον  κομμωτή της Zendaya για την εξαιρετική πηγή έμπνευσης. Αν και το athleiture hair look είναι τάση τις τελευταίες σεζόν τώρα, από τα κολάν περάσαμε στις φούστες τένις και τα κλασικά t shirts με γιακά. Μια νέα αισθητική, σαφώς πιο κομψή και που αποτείει φόρο τιμής στα χαρακτηριστικά μοτίβα που έχουν συνδεθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Το preppy συναντά το sports style των διάσημων, ανά τις δεκαετίες παίκτριες τέννις.  «Τα tenniscore έχει ξεκάθαρα μια αισθητική αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στα κορίτσια. Είναι το τέλειο στυλ με fresh προφίλ» λέει ο Sam.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Hunt (@jesshunt2)

Τι είναι το tenniscore hair look 

Αρκεί να θυμηθείς ή να δεις έναν γυναικείο αγώνα τένις και τα χτενίσματα που υιοθετούν οι παίκτριες. Αλογοουρά, πλεξούδα και φυσικά . Φανταστείτε οτιδήποτε θα συνδυάζατε με ένα γείσο, όπως κοτσίδες και αλογοουρές με το απαραίτητο, εμβληματικό tennis cap. Τα μαλλιά είναι αποκλειστικά και μόνο τραβηγμένα προς τα πίσω και σφιχτά πιασμένα ώστε να μην ενοχλούν από τις γρήγορες κινήσεις και την ένταση. Το μυστικό είναι να σιγουρευτείς ότι δεν ξεφεύγει ούτε μία τούφα σαν να πρόκειται να ξεκινήσεις τον αγώνα αμέσως. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@debiflue)

Η αλογοουρά είναι επίσης σήμα κατατεθέν. Πάντα ανεπιτήδευτη και χωρίς ίχνος styling. Το σωστό καπέλο άλλωστε συγκρατεί τις φράντζες αλλά και τα πλαϊνά μέρη οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σφιχτά και στο σωστό σημείο έτσι ώστε να περάσεις την αλογοουρά στο κενό που υπάρχει στο πίσω μέρος του tennis cap. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Prado (@cindyprado)

H κορδέλα στα μαλλιά είναι ένας ακόμη τρόπος να υιοθετήσεις το trend. Φαρδιά, ελαστική και matchy με το sport look σου. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί μικρή ποσότητα hairspray που θα κρατήσει το χτένισμα στη θέση του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica White (@jessicawhitenailartist)

Μανικιούρ: Τα νύχια είναι αποκλειστικά και μόνο κοντά. Το french mani είναι συνώνυμο του preppy και κατά συνέπεια μονόδρομος ενώ το σχήμα τετράγωνο και κλασικό. Κι αν θέλεις να είσαι πιο stylish, ένα micro french με το πράσινο χρώμα της μπάλας, στα tips θα αναβαθμίσει το look σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WYN (@wyn)

Μακιγιάζ: Αν και δεν είναι προτεραιότητα των tennis players κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπάρχει ένα απλό και chic look που ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο ύφος. Είναι minimal και κυρίως σταθερό. Η βάση έχει second skin εφέ με μια διακριτική λάμψη που θα πετύχεις με μικρή ποσότητα υγρού highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. Ενυδατική και αντηλιακή είναι απλά απαραίτητα. 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164