Site icon TLIFE

Terra Copper Hair: Όταν η χάλκινη απόχρωση συναντά την τερακότα το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο – Τι λες θα το τολμήσεις;

Το τέλος του καλοκαιριού δυστυχώς πλησιάζει μεν αλλά είναι η τέλεια στιγμή να ανανεώσεις το beauty look σου. Και αν με ρωτάς, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα νέο χρώμα στα μαλλιά. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να επιστρέφουν οι κλασικοί φθινοπωρινοί τόνοι όπως, για παράδειγμα, το pumpkin spice. Φέτος όμως η απόχρωση που ξεχωρίζει και προτείνουν οι experts, ονομάζεται terracopper και είναι ζωντανό, γήινο και ζεστό ταυτόχρονα.

Το terracopper συνδυάζει τη φωτεινότητα του χαλκού με τους πλούσιους τόνους της τερακότας, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο και δυναμικό look που ταιριάζει τέλεια στην αλλαγή της εποχής.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Πρόκειται για μια παιχνιδιάρικη απόχρωση που ήρθε για να δώσει μια ζωηρή πινελιά μέσα στο φθινόπωρο. Σκέψου ένα χρώμα που μοιάζει να αποτυπώνει τη μαγεία των φύλλων που πέφτουν και του φθινοπωρινού ήλιου.

@kennedyclairewalsh

Αυτό που κάνει το terracopper τόσο ιδιαίτερο είναι η φρεσκάδα του. Ενώ είναι εμπνευσμένο από τις κλασικές φθινοπωρινές αποχρώσεις, έχει μια ζωηρή, παιχνιδιάρικη πλευρά που σε κάνει να νιώθεις πιο τολμηρή και ξεχωριστή. Είναι το χρώμα που φλερτάρει με το φως, κάνοντας τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν με κάθε κίνηση. Σκέψου το σαν μια ανατροπή στο συνηθισμένο κόκκινο-χάλκινο, με μια δόση σκανδαλιάς. 

Σύμφωνα με τους haircolorists, πρόκειται για ένα ευαίσθητο χρώμα που ξεθωριάζει εύκολα αν δεν ακολουθήσεις τη σωστή ρουτίνα περιποίησης. 

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς σαμπουάν και κοντίσιονερ, κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Μην ξεχνάς να απλώνεις προϊόν προστασίας από τη θερμότητα κάθε φορά που κάνει styling με σίδερο ισιώματος ή για μπούκλες και καλό είναι να μειώσεις στο ελάχιστο τη χρήση των συγκεκριμένων συσκευών. 

Μπορείς πάντα, να αναζητήσεις προϊόντα που ενισχύουν το χρώμα, ανάμεσα στις βαφές όπως είναι για παράδειγμα η Wella Professionals Color Fresh Mask καθώς και η Josh Wood Colour Hair Gloss στην απόχρωση Copper. Πρόκειται για μάσκες περιποίησης με χρώμα που σε βοηθούν να το διατηρήσεις ζωηρό μέχρι την επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. 

 

 

© 2024 tlife.gr