Site icon TLIFE

The Collabrone Bob: Είναι το ιδανικό κούρεμα που θα σε ανανεώσει ενόψει της νέας σεζόν

Η επιστροφή από τις διακοπές είναι σαν την Πρωτοχρονιά όσον αφορά στις αλλαγές και την ανανέωση του beauty look. Και στις δύο περιπτώσεις, όλες ξεκινάμε από τα μαλλιά. Στην πρώτη περίπτωση επειδή τα έχουμε ταλαιπωρήσει από τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη δεύτερη για να ξεκινήσει ο χρόνος με άλλο “αέρα”.

Είναι σίγουρο ότι έχεις κλείσει το ραντεβού με τον κομμωτή σου πριν καν φύγεις. Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι ακριβώς θα κάνεις αλλά τα μαλλιά σου θα χρειαστεί να καθαρίσεις τις κατεστραμμένες άκρες και να τους χαρίσεις μια νέα, ανανεωμένη φόρμα. Κι αν δεν θέλεις να υιοθετήσεις ένα κλασικό bob, οι celebrity hairstylists σου προτείνουν το ωραιότερο και πιο σοφιστικέ κούρεμα. Ονομάζεται “The Collabrone Bob” και στη συνέχεια θα δεις όλες τις λεπτομέρειες. 

 Γιατί να κόψεις τα μαλλιά σε “collabrone bob”

Οι experts έχουν ένα πολύ δυνατό επιχείρημα: Είναι μεν bob αλλά το μήκος του φτάνει ακριβώς στους ώμους που σημαίνει ότι δεν σε περιορίζει καθόλου. Μπορείς να τα ισιώσεις, να δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς και κυρίως να τα μαζέψεις χωρίς δυσκολία. Πρόκειται για ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο bob και το μεσαίου μήκους με εξαιρετική ισορροπία και it girls όπως η Alexa Chung παραμένουν σταθερά στο συγκεκριμένο μήκος εδώ και χρόνια. 

Οι ειδικοί θεωρούν ότι το φθινόπωρο ένα κοντό bob δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό εκτός αν έχεις ίσια μαλλιά ή τα πας πολύ καλά με τις συσκευές θερμότητας. Φοράς συχνά καπέλα και σκουφιά, μαζεύεις τα μαλλιά σου στις βραδινές εξόδους αλλά και για να τα προστατεύσεις από την υπερβολική υγρασία. Από την άλλη αγαπάς να τα αφήνεις ελεύθερα ενώ οι τάσεις τη νέα σεζόν θέλουν τα μαλλιά να έχουν ένα πρακτικό και σοφιστικέ μήκος. Ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. 

To μόνο που πρέπει να γνωρίζεις είναι θα αλλάξει η ρουτίνα styling στα μαλλιά σου ειδικά αν ήταν μακριά. Τι πρέπει να κάνεις; Εξαρτάται από την υφή τους. Αν είναι σπαστά, χρησιμοποιείς μικρή ποσότητα αφού ή κρέμας φορμαρίσματος και τα “δουλεύεις” με τα δάχτυλα χαρίζοντας ένα ανεπιτήδευτο μεν αλλά υπέροχο ύφος. Το balm στις άκρες και τα anti-frizz προϊόντα είναι επίσης απαραίτητα ώστε να είναι τα μαλλιά λεία και λαμπερά. 

 

Κεντρική photo by Cindy Ord/Getty Images

© 2024 tlife.gr