Site icon TLIFE

To χτένισμα που θα σε εμπνεύσει, αν είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αλλά δεν είσαι “bob” τύπος. Είσαι έτοιμη για την πιο δραματική αλλαγή της χρονιάς και το pixie δείχνει η πιο μεγάλη πρόκληση. Το φετινό καλοκαίρι οι hairstylists έχουν αποκαλύψει το αγαπημένο του κούρεμα που έρχεται απευθείας από τα 90’s.

Winona Ryder και Halle Berry και κυρίως το απόλυτο beauty icon, Emma Corrin είναι οι μούσες τους κι εσύ απλά πρέπει να θυμηθείς ή να γνωρίσεις το hair look τους τη συγκεκριμένη δεκαετία. 

Το “power pixie” ήταν μέρος της κουλτούρας τότε και οι stars που το υιοθέτησαν πέρασαν ένα μήνυμα δυναμισμού και επανάστασης θέλοντας να τονίσουν ότι μια γυναίκα είναι εξίσου θηλυκή ακόμη κι αν δεν έχει μακριά μαλλιά με πλούσιους κυματισμούς. Νοσταλγικό και ανατρεπτικό είναι το κούρεμα που θα λατρέψεις μιας και είναι ότι πιο πρακτικό και cool. 

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις πριν αποφασίσεις να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή είναι να είσαι σίγουρη για αυτή. Τα υπόλοιπα είναι θέμα του κομμωτή σου μιας και είναι ο μοναδικός που μπορεί να δημιουργήσει τις λεπτομέρειες που κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σου. 

Κεντρική photo: Reuters

 

© 2024 tlife.gr