Toffee Brunette: Είναι η πιο γλυκιά απόχρωση αν θέλεις να γίνεις καστανή

Κάθε φορά που σκέφτεσαι να κάνεις μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών η πρώτη σκέψη είναι το ξανθό. Είναι fun και θηλυκό μεν αλλά φέτος η μεγαλύτερη τάση είναι οι φυσικές, καστανές αποχρώσεις. Είναι η χρονιά τους και μάλιστα μια συγκεκριμένη που είναι ότι πιο γλυκό και σοφιστικέ. Πρόκειται για το toffee brunette. Μια πλούσια, ζεστή απόχρωση ιδανική για εσένα που θέλεις ένα χρώμα με βάθος και ζωντάνια ταυτόχρονα.

Συνδυάζει τον τόνο της σοκολάτας με εκείνο της καραμέλας και του χρυσού που σημαίνει ότι είναι super λαμπερή και πολυδιάστατη. Είτε λοιπόν θέλεις απλά να χαρίσεις μια νότα ζεστασιάς στα μαλλιά σου είτε να κάνεις μια μεγάλη, δραματική αλλαγή, το toffee brunette είναι η τέλεια ιδέα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

Τι ακριβώς είναι το toffee brunette

Ένας πλούσιος και έντονος τόνος για μελαχρινές, αυτή η απόχρωση συνδυάζει το ξανθό του ηλίανθο με το μεσαία καστανό. Οι γενικοί τόνοι είναι ζεστοί και συνδυάζουν σοκολάτα, καραμέλες και έντονο χρυσό για να δώσουν μια νεανική λάμψη στα μαλλιά. Το έχουν ήδη υιοθετήσει it girls και celebrities όπως οι Hailey Bieber, Daisy Edgar-Jones και Khloe Kardashian.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@colorbymattrez)

Ποια είναι κατάλληλη για εσένα 

Αυτή η απόχρωση δείχνει υπέροχη σε όλους τους τόνους δέρματος. Αν όμως η επιδερμίδα σου είναι πιο χλωμή ή με κίτρινο υποτόνο θα χρειαστεί να υιοθετήσεις ένα toffee brunette που επικρατεί το καστανό χρώμα και λιγότερο εκείνο της καραμέλας ή το χρυσό. Κρατάς δηλαδή τη βάση σου σκούρα καστανή και της χαρίζεις μικρή ένταση και λάμψη με caramel highlights.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Παράλληλα, έχει σημασία και το χρώμα των ματιών αλλά και οι αποχρώσεις που συνηθίζεις να φοράς. Αν έχεις μπλε ή καστανά μάτια το πιο σκούρο δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση. Αν πάλι έχεις καστανά ή μαύρα θα χρειαστείς την ένταση του χρυσού και της καραμέλας. Μην ξεχνάς επίσης ότι όλα τα καστανά κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή και φυσικά ενώ τα highlights δείχνουν σαν να έχουν ξανοίξει από τον ήλιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Το caramel toffee είναι ιδανικό για όλα τα μήκη και τύπους μαλλιών που σημαίνει ότι δείχνει υπέροχο τόσο σε bob όσο και μακριά, μεσαίου μήκους, pixie, ίσια και curly. Το μόνο που μένει είναι να κλείσεις ραντεβού με τον haircolorist και να του δείξεις το look που προτιμάς. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@jacobschwartzhair)

Μην το σκέφτεσαι. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164