Site icon TLIFE

Zendaya: Το wet look της αξίζει χρυσό βραβείο!

Η Zendaya είναι η master του red carpet. Είτε πρόκειται για φουτουριστικές εμφανίσεις, όπως εκείνες που πραγματοποιεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala παραδείγματος χάρη, είτε για κάτι πιο minimal αλλά πάντα εξαιρετικά classy, η ηθοποιός το έχει και το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Zendaya έδωσε το παρών στο «Prelude To The Olympics», ένα λαμπερό party την παραμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και έκανε την παρουσία της εξαιρετικά αισθητή. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images for LVMH x Vogue x NBC

Με ένα maxi μαύρο φόρεμα με spaghetti straps και κεντημένα μαύρα κρύσταλλα, δημιουργία που έφερε την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton, η Zendaya κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα. Φυσικά σε αυτό συνέβαλε και το wet look της, το οποίο είχε δημιουργηθεί από την επί επτά χρόνια hairstylist της, Ursula Stephen. Τα ξανθά της μαλλιά, βρεγμένα λες και μόλις βγήκε από το ντους, ήταν τραβηγμένα πίσω, ελαφρώς κυματιστά, και αγκάλιαζαν τους ώμους της.

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Τα χτένισμα αυτό είχε μια athleisure διάθεση που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το λαμπερό φόρεμά της αλλά ταιριάζει περίφημα με το athletic mood των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι και αλλιώς η Zendaya ξέρει να το κάνει καλά αυτό, όπως μας απέδειξε στο παγκόσμιο press tour με αφορμή την νέα της ταινίας, Challengers, κατά το οποία τα red carpet look της αποτελούσαν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του αθλητικού vibe και του glamour.

© 2024 tlife.gr