Αξεσουάρ μαλλιών: Ποια πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές μιας και θα αφήσεις πίσω τις συσκευές θερμότητας

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Η σκέψη σου τρέχει σε παραλίες, ηλιοθεραπεία, δροσερά coctails, σανδάλια, αέρινα φορέματα και ανέμελα χτενίσματα. Και σήμερα, θα σταθώ στο τελευταίο.

Περιττό να σου πω ότι αφήνεις πίσω όλες τις συσκευές θερμότητας. Θα χρειαστείς 1-2 προϊόντα styling, σε περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι ατίθασα και τα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις τα ωραιότερα hair looks μέσα σε λίγα λεπτά

Ποια είναι; Θα τα δεις στη συνέχεια και είμαι σίγουρη ότι τα περισσότερα υπάρχουν ήδη στη συλλογή σου. 

@laraaceliaa

Scrunchie μεν αλλά μεγάλο και κατάλληλο για εσένα που έχεις μακριά και πλούσια μαλλιά. Ένα low bun ταιριάζει από την παραλία μέχρι την βραδινή σου έξοδο κι εσύ θα το στολίσεις-αναβαθμίσεις με το 90’s αξεσουάρ που αγαπούν πολύ τα it girls. 

@linda.sza

H διχτυωτή μπαντάνα έκανε φέτος την εμφάνιση της με τις beauty και fashion influencers να την έχουν πάνω-πάνω στις αποσκευές τους. Ταιριάσει σε όλα τα μήκη μαλλιών και χαρίζει μια υπέροχη ρετρό-boho πινελιά στο look. 

@brit_harvey

Διακοπές χωρίς claw clip δεν γίνεται. Πρόκειται για το πιο πρακτικό και stylish αξεσουάρ μαλλιών κι αν θέλεις να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό μπορείς να διαλέξεις ένα ή και περισσότερα που είναι matchy με τα μαγιό σου. 

@prohoda

Η πλεξούδα θα σε σώσει κι αν την στερεώσεις στη βάση και στην άκρη με ένα μικρό claw clip και ένα scrunchie αντίστοιχα τότε έχεις δημιουργήσει το πιο hot hair look των διακοπών μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 

@brit_harvey

Comb headband: Το απόλυτο 90’s αξεσουάρ που λατρεύουν τα Y2K κορίτσια και έφερε στο προσκήνιο η Bella Hadid. Νοσταλγικό και υπέροχο μπορείς να το φορέσεις σε ελεύθερα μαλλιά ή μαζεμένα σε αλογοουρά ή κότσο. 

@emilysindlev

Κορδέλα στα μαλλιά. Η κλασική και αγαπημένη των θρυλικών stars πίσω στα 60’s και κυρίως της Brigitte Bardot. Δείχνει τέλεια στα μακριά μαλλιά αλλά και στο bob. Τα συγκρατεί ειδικά αν έχει αεράκι ενώ αναβαθμίζει το beauty look με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

@oliviaculpo

Μαντήλι: Είναι ένα ακόμη απαραίτητο αξεσουάρ που μπορείς να το φορέσεις με πάρα πολλούς τρόπους ανάλογα τη διάθεση και την περίσταση. Η Olicia Culpo το έδεσε στην χαμηλή αλογοουρά της και το αποτέλεσμα είναι tres chic. S

@livia

Ένα τετράγωνο κομμάτι δαντέλα ή ακόμη και το παραδοσιακό “πετσετάκι” της γιαγιάς σου, ναι εκείνο που στρώνει στο τραπέζι του σαλονιού, μπορεί να γίνει το πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό αξεσουάρ. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164