Site icon TLIFE

Ανανεώσου για την άνοιξη με αυτά τα χτενίσματα και τα hair accessories

Δεν είναι εύκολο να έχεις έμπνευση όταν οι προσλαμβάνουσές σου τους τελευταίους μήνες είναι τα έπιπλα του σαλονιού και οι σειρές στο Netflix. Από την άλλη, όμως, μετά από τοοοοσους μήνες και με δεδομένο ότι μπαίνει στη ζωή μας η άνοιξη, τώρα περισσότερο από ποτέ έχεις ανάγκη από ανανέωση! Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά και ας επαναλάβω την ερώτηση: από πού μπορείς να εμπνευστείς για να ανανεωθείς όταν τα ερεθίσματα δεν είναι πολλά; 

Η απάντηση έρχεται από τον… δρόμο! Προς μεγάλη μας ανακούφιση στις μητροπόλεις της μόδας εξακολουθούν να κυκλοφορούν πολύ stylish κορίτσια και influencers που διατηρούν την έμπνευσή τους εν μέσω πανδημίας και όχι μόνο αυτό! Έχοντας πρόσβαση στους μεγαλύτερους οίκους ξέρουν και τι είναι τάση!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα hair looks από τους δρόμους του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και όπου αλλού χτυπάει η καρδιά της μόδας!

Μάσκα και στέκα… matchy-matchy

Οι μάσκες μας δημιούργησαν την ανάγκη να απομακρύνουμε τα μαλλιά μας από το πρόσωπό μας ώστε να έχουμε περιθώριο να αναπνεύσουμε και χάρη στα it κορίτσια του δρόμου μπορούμε να το κάνουμε με στιλ. Μια ιδέα είναι να φορέσεις στέκα στα μαλλιά σου, να αφήσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου να πάνε πίσω και να απογειώσεις το look σου σετάροντας τη μάσκα με τη στέκα σου. 

Effortless ponytail

Αυτή η χαμηλή κοτσίδα που δείχνει σχεδόν σαν να μην προσπάθησες καθόλου για να την πετύχεις είναι πάντα πολύ stylish! Ωστόσο, στην πραγματικότητα προϋποθέτει να έχεις κάνει κάποια βήματα. Ποια είναι αυτά; Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με ένα dry shampoo κι έπειτα κρέπαρε για να δώσεις όγκο στην κορυφή, με μια πρέσα δώσε μια κίνηση στις φράντζες σου προς τα έξω και αφού κάνεις την χαμηλή σου κοτσίδα, με ένα ψαλίδι δημιούργησε τον απαραίτητο κυματισμό. 

Logo barrettes 

Οι μπαρέτες στα μαλλιά δεν είναι κάτι νέο. Αυτό που είναι νέο ως στοιχείο είναι ότι η μπαρέτα σου για να θεωρείται “ενημερωμένη” πρέπει να συνδυάζει μερικά στοιχεία: να είναι μεγάλη, να είναι κατασκευασμένη από κάποιο υλικό και να φέρει πάνω της ένα logo. Αυτή η Prada μπαρέτα που φοράει εδώ η influencer Julia Comil είναι η ιδανική!

Τεράστια scrunchie 

Ένα άλλο αξεσουάρ μαλλιών που δεν είναι νέο είναι το scrunchie, αυτό το λάστιχο με ύφασμα που μας έρχεται από τα 80’s. Αυτό που είναι νέο, ωστόσο, σε σχέση με το scruchie είναι το μέγεθός του: όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο!

Messy bun 

Χτενίσματα που δημιουργούν την αίσθηση ότι τα έκανες χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις καθρέφτη εξακολουθούν να έλκουν την προσοχή μας. Πιάσε ένα χαμηλό σινιόν, στριφογύρισέ το περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και άφησε τις άκρες του εσκεμμένα ακατάστατες!

Καπέλα jockey

Το στιλ συναντά την πρακτικότητα! Δεν είναι απλώς το γεγονός ότι ένα τέτοιο καπέλο θα σου δώσει στιλ στην στιγμή, είναι ότι πιθανότατα να καμουφλάρει και μια λιπαρή ρίζα αλλά και να σε βοηθήσει να προστατεύσεις το πρόσωπό σου από τον ήλιο και τη φωτογήρανση!

Μαντήλια

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι δύο εποχές που αγαπούν τα μαντήλια και στα μαλλιά και αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου μαντήλι αντί για λαστιχάκι μαλλιών ή δημιούργησε μια πλεξίδα χρησιμοποιώντας αυτό αντί για μια τρίτη τούφα. 

Χρωματιστά scrunchie σε sleek σινιόν

Το χαμηλό, sleek σινιόν είναι έτσι κι αλλιώς το αγαπημένο χτένισμα των influencers αλλά εδώ υπάρχει μια ακόμη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις: σέταρε χρωματικά το scrunnchie σου με την τσάντα που κρατάς και απογείωσε το στιλ σου ακόμη και πίσω από τη μάσκα. 

Φροντισμένα ponytail

H άνοιξη είναι μια εποχή που αγαπά τα έντονα χρώματα κι εμείς αγαπάμε τα τελευταία γιατί μας φτιάχνουν την διάθεση. Αν επιλέξεις, λοιπόν, να κινηθείς χρωματικά σε τέτοιου είδους εντάσεις, κράτησε το χτένισμά σου minimal. Ένα φροντισμένο χαμηλό και sleek ponytail είναι ότι πρέπει!

© 2024 tlife.gr