Αντηλιακό μαλλιών: Το προϊόν που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου στην παραλία

Για την αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος γνωρίζεις τα πάντα και είμαι σίγουρη πως ακολουθείς κατά γράμμα τις συμβουλές των δερματολόγων. Εκείνο όμως που επίσης δεν θέλω να ξεχνάς είναι τα μαλλιά σου το καλοκαίρι και ειδικά αν είναι βαμμένα. Πρόκειται για ζωντανό οργανισμό που ταλαιπωρείται από τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και το νερό της πισίνας. 

Το χρώμα ξεθωριάζει, η τρίχα αφυδατώνεται και το αποτέλεσμα είναι θαμπά και ξηρά μαλλιά. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο σου. Αντίθετα θέλεις να παραμείνουν υγιή, με φυσική λάμψη, ζωηρό χρώμα και τέλεια κίνηση. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να τα προστατεύσεις, ειδικά τις ώρες που βρίσκεσαι στην παραλία. Θα το πετύχεις με το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών που προστατεύει, θρέφει, ανανεώνει και ενυδατώνει βαθιά την τρίχα. 

Πριν ξεκινήσουν λοιπόν οι μικρές αποδράσεις και οι διακοπές επιβάλλεται να αποκτήσεις το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών και στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που θα βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα θαλάσσης. 

Kerastase Soleil Huile Sirene: Απαλό διφασικό σπρέι που χαρίζει το τέλειο beach waves look. Είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu που θρέφει την τρίχα και την κρατά πλούσια ενυδατωμένη. Χαρίζει λαμπερό φινίρισμα και αφήνει υπέροχο άρωμα γιασεμί και τουμπερόζα. 

Apivita Bee Safe Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα: Ενυδατικό λάδι για προστασία και θρέψη. Προστατεύει τα μαλλιά και χαρίζει λάμψη χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και λάδι ηλίανθου ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει χωρίς να τα βαραίνει με τη βοήθεια των φυσικών ελαίων Αβησσυνίας, από κουκούτσια σταφυλιού, ελιάς και jojoba. 

Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray: Σπρέι προστασίας μαλλιών υψηλής απόδοσης με προβιταμίνη Β5 που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UV.
 

 

Nuxe Sun Moisturising Protective Milky Oil for Hair: Ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για μαλλιά με υάκινθο και ηλίανθο στη σύνθεση του. Προστατεύει την τρίχα από την ακτινοβολία UV, το αλάτι και το χλώριο, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ενισχύει τη λάμψη. 

Aveda Sun Care Protective Hair Veil: Ανάλαφρο σπρέι που δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει φυσικά UVA/UVB φίλτρα από έλαια wintergreen και κανέλας που προστατεύουν τα μαλλιά από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164