Από ταλαιπωρημένα σε άκρως εντυπωσιακά: Το μυστικό για υγιή μαλλιά μετά το καλοκαίρι!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με ήλιο και θάλασσα, μπορεί να παρατηρήσετε στα μαλλιά σας κάποια σημάδια κούρασης, ξηρές άκρες, σπάσιμο της τρίχας, έλλειψη λάμψης ή ακόμη και τριχόπτωση.

Η φυτική κερατίνη είναι το μαγικό συστατικό, που θα σταματήσει τη φθορά και θα δώσει ξανά ζωή στα μαλλιά σας και λάμψη σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Γιατί τα μαλλιά σας χρειάζονται φυτική κερατίνη τώρα περισσότερο από ποτέ!

Η έκθεση στον ήλιο, η θερμότητα, οι χημικές επεξεργασίες και το χλώριο επηρεάζουν τη φυσική δομή των μαλλιών. Η φυτική κερατίνη μιμείται την πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, διεισδύει βαθιά σε κάθε στέλεχος της τρίχας, αναδομώντας και ενισχύοντάς την εκ των έσω. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, δεν καλύπτει απλώς την επιφάνεια – ενισχύει, αποκαθιστά και θρέφει εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Βήμα 1: Βαθύς, αλλά ήπιος καθαρισμός με το Long Keratin Shampoo 

Long Keratin Shampoo

Τα παραδοσιακά σαμπουάν μπορούν να αφαιρέσουν τα φυσικά (και απαραίτητα έλαια) από τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ακόμη πιο ξηρά. Το Long Keratin Shampoo διαθέτει φόρμουλα χωρίς θειικά άλατα, που σημαίνει ότι καθαρίζει τα μαλλιά σας ενώ διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας σε ισορροπία. Εμπλουτισμένο με φυτική κερατίνη, αποκαθιστά την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών σας.

Βήμα 2:  Long Keratin Oil για ενυδάτωση, θρέψη και πρόληψη της τριχόπτωσης

Long Keratin Oil

Ξηρά, άτονα μαλλιά; Όχι, πια! Το Long Keratin Oil είναι η ιδανική λύση για καθημερινή ενυδάτωση, πρόληψη και καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Ελαφρύ και μη λιπαρό, προσθέτει ένα στρώμα θρέψης, παράλληλα ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών σας, ενώ έχει υπέροχο άρωμα. Μία μικρή ποσότητα θα τιθασεύσει το φριζάρισμα, δίνοντας ένα λαμπερό φινίρισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν θεραπεία 2 με 3 φορές την εβδομάδα και αφήνοντάς το να δράσει από 4 έως 8 ώρες. Ιδανικά αφήστε το καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και λουστείτε το πρωί.

Βήμα 3: Εβδομαδιαίο hair spa με Long Keratin Mask

Long Keratin Mask

Δεν είναι απλή μάσκα μαλλιών, αλλά μια εντατική θεραπεία που προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης και απαλότητας, ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η φυτική κερατίνη ενισχύει τα μαλλιά και αποκαθιστά την απαλότητα και τη λάμψη τους.

Exclusive Hair Lotion και Exclusive Hair Oil: Τα νέα όπλα κατά της τριχόπτωσης! 

Exclusive Hair Lotion & Exclusive Hair Oil

Ολοκληρώστε το τελετουργικό περιποίησης των μαλλιών σας με το Exclusive Hair Lotion και το Exclusive Hair Oil, που θρέφουν και να αναζωογονούν τα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, ενώ καταπολεμούν (και προλαμβάνουν) την τριχόπτωση, δυναμώνοντας τα μαλλιά σας.

Γιατί τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο μετά από όλα όσα πέρασαν αυτό το καλοκαίρι.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164