Αυτά είναι τα πέντε κλασικά και διαχρονικά hair looks σύμφωνα με τους experts

Κάθε σεζόν, αμέσως μετά την εβδομάδα μόδας σου αποκαλύπτω όλες τις νέες τάσεις στα μαλλιά που αφορούν τόσο στο χρώμα όσο και στο κούρεμα ή το χτένισμα. Και είναι πολλές και κατάλληλες για όλους τους τύπους. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια που τα social media, είναι μέρος της ζωής, celebrities, bloggers και it girls δημιουργούν trends που συζητιούνται και αντιγράφονται πολύ. 

Κι εσύ με τη σειρά σου επιλέγεις ποια θα υιοθετήσεις και ποια θα αφήσεις στην άκρη. Οι hair experts όμως σου υπενθυμίζουν πως υπάρχουν hairstyles που παραμένουν διαχρονικά και στο προσκήνιο. Παραμένουν τάσεις όσα χρόνια και να περάσουν και οι fans μένουν πιστές σ’ αυτά χωρίς το φόβο να θεωρηθούν ξεπερασμένες. Σήμερα έχω επιλέξει τα πέντε πιο κλασικά και δεν έχεις παρά να τα δεις στη συνέχεια και να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

The Bob: Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό και διαχρονικό από το συγκεκριμένο κούρεμα. Ακόμη και πριν την μεγάλη επιστροφή του πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα looks που πρότειναν και στήριζαν οι celebrity hairstylists. Fashion και beauty icons όπως είναι η Anna Wintour και η Alexa Chung παρέμειναν πιστές στο καρέ τους και δεν είναι τυχαία η επιμονή τους. Πρόκειται για ένα κούρεμα που χαρίζει την απόλυτη, κομψή πινελιά χωρίς υπερβολές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Μακριά και με ασυμμετρίες: Jennifer Aniston και Rosie Huntington-Whiteley είναι δύο μόνο από τις διάσημες που αποδεικνύουν πως είναι το πιο θηλυκό look ever. Εμνπευσμένο από τα 90’s και τα εμβληματικά super models είναι ότι ωραιότερο αν αγαπάς τα μακριά μαλλιά και πείθεσαι να τα κόψεις ακολουθώντας τα trends. Παράλληλα είναι πρακτικό μιας και χρειάζεται ελάχιστο styling για να δείξει υπέροχο, ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και αναδεικνύει το χρώμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aφέλειες: Είναι η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τα μαλλιά όποιο κι αν είναι το μήκος. Εκείνες όμως που θεωρούνται διαχρονικές είναι οι ανάλαφρες που μπορείς να τις μετατρέψεις σε φράντζα στη μέση ή την άκρη. Μακριές μεν αλλά όχι πυκνές που ταιριάζουν τόσο σε ελεύθερα μαλλιά όσο και σε μαζεμένα σε αλογοουρά ή κότσο. Η Margot Robbie είναι μία από τις stars που τις υιοθετεί κατά καιρούς αποδεικνύοντας πως επιστρέφει στον κλασικό τρόπο να ανανεωθεί χωρίς να μειώσει το μήκος των υπόλοιπων μαλλιών της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Wavy lob: Είναι το μακρύ καρέ που αγγίζει τους ώμους με απαλούς, φυσικούς κυματισμούς. Το συγκεκριμένο μήκος ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και είναι super πρακτικό αφού μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου αλλά και να τα στολίσεις με headbands. Μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο αν έχεις ίσια όσο σπαστά ή σγουρά και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σίδερο για μπούκλες και ελάχιστος χρόνος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mila Kunis (@milakunism)

Pixie: Ναι, είναι ένα κούρεμα κατάλληλο για τολμηρές αλλά κι εκείνο που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη ζωή κάθε γυναίκας. Είναι κομψό, αιώνια in style, πρακτικό και δυναμικό.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T I A W A R D (@misstpw)

Όποιο κι αν επιλέξεις θα είναι απλά υπέροχο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164