Site icon TLIFE

Αυτές οι celebrities έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε bob και είναι η έμπνευση που ψάχνεις εδώ και καιρό

Από την Sydney Sweeney μέχρι την Victoria Beckham και από την Sophie Turner μέχρι την Beyonce υιοθέτησαν τους τελευταίους μήνες μερικά από τα ωραιότερα bob που έχουμε δει. Η καθεμία ακολουθώντας τον τύπο της με μοναδική εξαίρεση την Turner που τόλμησε την μεγάλη αλλαγή με αφορμή τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Joan”.

Με ρετρό διάθεση, super cool, stylish ή ανεπιτήδευτο όλα τους είναι απίθανα. Κι αν είσαι έτοιμη να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή και είσαι αποφασισμένη να κόψεις τα μαλλιά σου σε bob επιβάλλεται να δεις τα ωραιότερα. 

Ένα 80’s bob συγκλονιστικό, με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και αφέλειες σε μια glamorous platinum απόχρωση. 

Beyonce: Απαρνήθηκε τα πολύ μακριά της μαλλιά για χάρη ενός Italian bob με έξτρα όγκο και ανασηκωμένη φράντζα. 

Victoria Beckham: Γυρίζει στην Spice Girls εποχή αλλά στην πιο μοντέρνα του version. Το μήκος του bob φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους που σημαίνει ότι είναι πιο σωστό να το χαρακτηρίσουμε lob. Κρατά τους αγαπημένους της ανάλαφρους κυματισμούς και την χωρίστρα στη μέση που χαρίζουν το απόλυτο twist στο κούρεμα. 

Sydney Sweeney: Υιοθέτησε ένα vintage bob με old Hollywood διάθεση. 

Lily Collins: Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν του Emily in Paris εμφανίστηκε με το πιο κομψό french bob που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. 

Hailey Bieber: Παραμένει σταθερή ακόμη στο box bob της αλλάζοντας μόνο την απόχρωση χαρίζοντας μια μικρή λάμψη με highlights που το αναβαθμίζουν με υπέροχο τρόπο. 

Saoirse Ronan: Επιλέγει μεν ένα κλασικό sleek bob αλλά με χωρίστρα στο πλάι που λατρεύει η Gen Z.

Hailee Steinfeld: Italian bob και πάλι αλλά με τέλειο όγκο, κίνηση και βαθιά χωρίστρα στο πλάι. 

 

 

 

© 2024 tlife.gr